icon

Ako zútulniť obývačku bez záclon a závesov?

21. apr 2026

Čo podľa vás najviac zutulni obývačku? Mame rastlinky, minimalistické dekorácie len stále niečo chýba. Mame dve veľké okna plus vedľa toho balkónové. Nemáme závesy pretože máme fakt krásny výhľad vonku. Občas mám pocit že to chyba len za ten výhľad to stojí. Možno niečo jemné na okraje garniže ? Máte nejaké napady.
Obývačka je ladená do sivej a zelenej farby. Biely nábytok s čiernymi nožičkami

bg92
21. apr 2026

zaclony a zavesy od stropu po zem - mozes mat stale odtiahnute (budu len po stranach ako dekoracia)

anonym_2f5fde
21. apr 2026

skus si to odfotit a poslat si to co chatgpt s navrhom na zutulnenie s pouzitim konkretnych doplnkov zo slovenskych eshopov a nieco z toho vide

zlomika
21. apr 2026

potrebovala by som asi vidiet foto, inak si to neviem velmi predstavit. 🙂

luciaruz
21. apr 2026

Chýbajú závesy, jednoznačne. Ja to vidím u svokry. Pekne zariadená obyvka ale bez závesov totalne neútulná, studená. Nemusis ich zaťahovať, hlavne nech tam su

anonym_4bc5c6
21. apr 2026

Ano závesy a koberec dlhý vlas

thereisabear
21. apr 2026

Určite daj závesy, nemusíš zaťahovať.

sara07
21. apr 2026

hromadu kvetov
záclony by som nedavala vôbec
na kraje na tenké lanko závesy nič viac

reela
21. apr 2026

Machovy obraz

biba_18
21. apr 2026

len preto že niekto nemá závesy neznamená že je to neútulné. ak máš modernú obývačku (podľa farieb hej), tam to ani závesy nezútulnia…
ale áno, nejaké závesy by tomu mohli aspoň trochu pomôcť…

anonym_447497
21. apr 2026

@anonym_autor
Spravne osvetlenie, tzv. teple , koberec, vankuse, prehodz, kvety, ani mi nemame ani zaclony ani zavesy a vyzera to utulne a ked mas peniaze pekny obraz,

anonym_70c954
21. apr 2026

Sivá, zelená, bielo čierny nábytok, predpokladám holé steny. Všetko studené farby. Keď je niečo zariadené ako korporátna kancelária, tak to moc nezútulníš.

anonym_53ac35
21. apr 2026
@anonym_70c954

Sivá, zelená, bielo čierny nábytok, predpokladám holé steny. Všetko studené farby. Keď je niečo zariadené ako korporátna kancelária, tak to moc nezútulníš.

@anonym_70c954 Tiez mi to tam znie. Ten biely nabytok musi vyzerat strasnr smutne.

@anonym_autor Ja by som odporucala konzolove kusky nabytku, osvetlenie v roznych urovniach a umenie na steny.

anonym_db70b7
21. apr 2026

My nemame ani zaclony, ani zavesy. Tiez na dvoch stenach obrovske fr.okna. minimalusticky interier- nabytok biely, sedacka stredne siva, dopnky cierna, zlatohneda. Podlaha svetla kremova. Asi 100 kvetinacov s kvetmi, roznej velkosti. Kazdemu sa u nas paci, ze je to vzdusne, ciste, svetle. Zavesy by to len pokazili.

anonym_1b03d6
21. apr 2026

Ja závesy nemám ani záclony ani nič. Aj žalúzie mam vytiahnuté do polky 😄 nemám pocit ze by niečo chýbalo. A pre rypalov aj keď večer svietim nemám pocit ze mi ziza každý do okna. Myslím si ze keď ja vidím dobre a vidím do bytov oproti neznamená ze aj ľudia vidia rovnako dobre a vidia mi do bytu 😄 aj sa prezliekam aj kľudne si chodím v prádle a absolútne neriešim. Sme na piatom poschodí. Výhľad síce není nič extra dole je len parkovisko ale to svetlo ktoré mam v izbe hneď od rána

majlo1234
21. apr 2026

Koberec. Alebo celkovo textilie

anonym_4d781a
21. apr 2026

My mame zavesy aj zaclony od vrchu dole, ale 90% su odtiahnute na stranach, lebo primarne ked treba zatahujeme vonkajsie zaluzie. Ale je to 100 a 1 odkedy sme ich dali, dovtedy to bolo take hole, teraz je to krasne utulne aj ked ich mame takto odhrnute. A okrem toho este vankuse, deky, koberec vela spravia ak sa ti hodia.

anonym_76f942
Včera o 06:26
@anonym_2f5fde

skus si to odfotit a poslat si to co chatgpt s navrhom na zutulnenie s pouzitim konkretnych doplnkov zo slovenskych eshopov a nieco z toho vide

@anonym_2f5fde vide🙈

anonym_2f5fde
Včera o 06:48
@anonym_76f942

@anonym_2f5fde vide🙈

@anonym_76f942 au... to az zabolelo tato hrubka... dakujem za upozornenie