Ako riešiť situáciu ohľadom bytu?
Ahojte baby, som zúfalá.
Kúpili sme v septembri byt, na dom nám nevychádzalo. Ale som s nervami v koncoch. V januári sa nad nás nasťahovala rodina so 4mi deťmi. Tie deti permanentne búchajú, kričia, plaču, dupocu. Matka ich evidentne nezvláda, stále po nich hučí. Mávame nočné, cez deň sa nevieme poriadne vyspať.
Keď som tú ženu konfrontovala, vybehla na mňa,že žijem v byte,čo čakám. Hovorím,že ja viem, ale tak isto čakám, že bude zhovievava, a tým deťom vysvetli,že sa nemá dupat,lebo žiju v paneláku a nie sami. Poslala ma do pi*e.
Fakt som zúfalá, byt ak nechceme platiť daň až za 5 rokov vieme predať 😭😭😭 ale ja si asi slučku hodím.
Najstaršie dieťa už asi chodí do školy, malo aktovku, zvyšné je jedno novorodenec, a zvyšné 2 ešte asi nechodia do školky, netuším.
Ako prosím Vás nieco takéto riešite?
Vela sil! Skusila by som nejako odhlucnit strop, aspon v spalni, aj keby to stalo vela - pre vlastny pokoj. Skuste pozriet stranku https://potichu.sk . Ved za radu a cenovu ponuku nic nedate 😉
Veď si kúp štuple do uší a hotovo. Stoja pár centov a vyspis sa do ružova.🙂 Nad nami môže byť aj diskotéka a neriešim.😀
Ja ti tak poviem, isli sme do najvyssieho poschodia po slisenostiach aby nad nami nikto nedupal, a hadaj, teraz mame spodneho suseda 70+, ktory sa neznesie s jeho vedlajsim a kazdy boui den od skorejo rana peckuje hudbu na plne gule aby mu robil zle, ak nejde hudba, tak vysava 2 hodiny, nechapem co sa da vysavat 2 hodiny na 3izbaku...byvaly susedia sexovali ultra hlasno odusu kedy kolvek a deckam s nimi susedi izba...co tym chcem povrdat susedov si nevyberes
My mame podobnu situaciu so zavyjajucim psom! Ja som uz zrela do blazinca ☹️ Hladame nove byvanie…
@zuzanka.zuzu Mala by si záujem o byt? Celkom by tu aj bola celkom dobrá vyjednávacia pozícia k zrážaniu ceny.. 😁 prepáč,nemyslím v zlom, iba srandujem,len mi to hneď napadlo,keď som si to prečítala... 😄
@oblecenie99 jasne, ak je v BA ešte jej aj s daňami z bytu pomôžem ak by chcela (mám v tom mnohoročnú prax 😉 )
Ahoj, s nimi nespravis skoro nic.
Su formalne a uradne moznosti, ale to je na roky a aj tak z toho nic.
Cize sa priprav, ze najlepsie je odist. My sme v podobnej situacii, len u nas je to od 5 rana do 3 rana...denne

K tomu dupaniu, nad nami byva suseda dochodkyna, a pocujeme ked sa presuva po byte (schvalne nepisem ze dupe, lebo urcite nedupe aj ked to tak vyzera) pocujem vsetko cez stupacky, suseda ked si kychne vedla v byte, placuje dieta z vedlajsieho vchodu a poschodia nizsie. Hold panelak 🤷♀️ Aj moje deti pocut ked revu az na prizemie (druhe dieta je drama queen)