Ako prekonať samotu a zvládnuť novú situáciu?
Ahojte , keď mala dcéra 2 mesiace môj už ex , jej otec ma poslal s malou preč ( bývali sme unho) . Dôvod ? Odmietal intímnosti, od porodu ma poslal s malou do inej izby ani v jednej posteli sme nespali lebo on sa musí vyspať , keď som sa opýtala ci niekoho ma povedľa že som prehnane žiarlivá . Tak mi povedal že mam odísť , nadával mi a jednoduchí ma zablokoval a poslal preč. Odišla som , medzitým som musela riešiť podnájom kde som s dcérou a denno dennu starostlivosť ( matky viete si predstaviť čo) , dnes ma dcérka 11 mesiacov , prebehol sud , no otec ju odvtedy nevidel , nevolá nezaujíma sa , nespomenul si na dveru ani na Vianoce
Jednoducho neviem sa s tým zmieriť , zabíja ma Ta samota a to že som na všetko sama , on si žije som život ďalej , kamaráti, práca , víkendy , život , akcie
Neviem ako ďalej ale už nielen fyzicky ale aj psychicky nevladzem , ako sa mam s tým zmieriť ?
Ja by som muža, ktorý sa takto zachová ku mne a k nášmu dieťaťu , nepotrebovala do nášho života.Samozrejme, chlapec by sa nevyhol vyživovacej povinnosti, až tak bezstarostný život by nemal
Pre dcéru si všetkým,jej vzor, bezpečie, láska, náruč... nemôže za to
Ty sa nevieš zmieriť, že si na ňu sama,len dávaj pozor aby ona sa nemusela zmierovať celý život, že mama to nedávala vôbec...
A to nie v zlom ale aby si myslela aj na jej svet,na jej spomienky,na to čo vlozis do jej života
Neviem či kamaráti, opatrovanie, rodina, možno vrátiť sa do práce by pomohlo
Skús v tom celom režime si nájsť čas pre seba, zorganizovať deň aby si bola ok,uc ju,nech sa hrá aj sama
Ty pritom oddychuj alebo si niečo čítaj, rob niečo čo ťa baví
Ber svoju dcéru ako partacku a nie guľu na nohe a časom sa všetko utrase
❤️
@anonym_405b7a 11-mesacna sa ma hrat sama? 😶
@anonym_44ef9a áno 🙂
Nech si labzuje objavuje svet,ja tak isto som na dieťa sama veľmi to pomohlo, že si zvykol,ked mama niečo musí robiť,tak sa venuje sebe a neberie to zle
Samozrejme po činnosti treba vystiskat, že mama už je prítomná
A jasné, že nie hrať sa celý deň sama ale chvíľka sem, chvíľka tam a velmi to pomôže
Ako to zvladas financne, pomahaju ti vasi? Toho chrapuna si kludne skrtni a nezavid mu larofaro zivot. Ako to chcel tak to ma. Ty si uzivaj dieta. S rociakom sa uz vselico da
podniknut. Cesta vlakom niekam na vylet. Na vikend vasim. Omrknut babky... 🐝 Raduj sa matka, o 20.rokov zistis, ze teraz ti bolo dobre, len lreto musis nieco spravit. 🌠
Svokra-svokor sa k tomu stavaju ako? Ked je ich syn debil, neznamena to, ze su aj obaja jeho rodicia a nebudu mat o vnucku ziaden zaujem...
Svokra-svokor sa k tomu stavaju ako? Ked je ich syn debil, neznamena to, ze su aj obaja jeho rodicia a nebudu mat o vnucku ziaden zaujem...
@anonym_33ce79 svokor o ňu záujem nemá a ona príde raz za mesiac pozriet vnučku na hodinu to je všetko
@anonym_44ef9a
11m je uz velka slecna na to, aby mala priestor pocas dna aj pre seba a vedela sa pohrat aj sama. Ja som obe deti nechavala od narodenia sa chvilocku pohrat sa same, mozno aj preto su obaja samostatni jedinci. Ci ked sa narodi dieta musim ho tahat uz aj na wc, aby nahodou nechytilo hysak, ze ta sekundu nevidi a robit mu animatorku 24/7. Chore nie? 😂🙈
Maleho otec sa odporucal este pred porodom …. Uprimne prve 3 mesiace masaker kvoli zdravotnym problemom a potom som mala nastaveny rezim ja babo a urobila som si prazdniny od vsetkeho. V spine sme nezhynili a ani neskapali hladom, nerobila som animatorku cely cas a uzivala si kazdy den. Samozrejme som sa musela vratit skor do prace, pretoze tu neexistuju 3 roky doma… nic sa nedeje …medzitym sme odisli s podnajmu do vlastneho, maly je uz na zakladnej a otca videl naposledy pred rokom po 3 rokoch … ked zavrel dvere zvonka, bola som rada nielen ja ale aj on … jasne na niektore veci chyba chlapska ruka a pracovna sila, ale nejaky debil (maleho otec) nech si zije svoj zivot. Staci, ze posle vyzivne a cim je dalej tym lepsie. Babka a dedko su mu ukradnuti … naposledy ich videl pred 5 rokmi. Mozu poslat € k sviatkom … nemali zaujem doteraz .. tal co s nimi. Maly je spokojny a ja tiez … byt slobodna matka nie je vzdy tragedia
@anonym_44ef9a
11m je uz velka slecna na to, aby mala priestor pocas dna aj pre seba a vedela sa pohrat aj sama. Ja som obe deti nechavala od narodenia sa chvilocku pohrat sa same, mozno aj preto su obaja samostatni jedinci. Ci ked sa narodi dieta musim ho tahat uz aj na wc, aby nahodou nechytilo hysak, ze ta sekundu nevidi a robit mu animatorku 24/7. Chore nie? 😂🙈
@anonym_e3349a Ja o hruskach, ty o jablkach...
@anonym_33ce79 určite sú hrdí na svojho syna a na to ako ho vychovali
@kvetka1396 možno máš ,,šťastie ,, vychovaš si dcérku sama bez hlupáka po boku a ver mi ,že aj keby ste boli spolu koniec koncov bola by si na všetko sama a ešte by ti hlupák aj dcéru zničil ..

Pre dcéru si všetkým,jej vzor, bezpečie, láska, náruč... nemôže za to
Ty sa nevieš zmieriť, že si na ňu sama,len dávaj pozor aby ona sa nemusela zmierovať celý život, že mama to nedávala vôbec...
A to nie v zlom ale aby si myslela aj na jej svet,na jej spomienky,na to čo vlozis do jej života
Neviem či kamaráti, opatrovanie, rodina, možno vrátiť sa do práce by pomohlo
Skús v tom celom režime si nájsť čas pre seba, zorganizovať deň aby si bola ok,uc ju,nech sa hrá aj sama
Ty pritom oddychuj alebo si niečo čítaj, rob niečo čo ťa baví
Ber svoju dcéru ako partacku a nie guľu na nohe a časom sa všetko utrase
❤️