icon

Ako sa zbavíme pisiviek?

rebeka34d
6. nov 2020

Ako sa zbavím pisiviek?

klarissa25
•
6. nov 2020

pisivky su tam kde je vlhkosť ak sa zbavíš tej tak sa zbavíš aj ich. Každopadne su uplne neskodne...

ivanaa346
•
6. sep 2021

@rebeka34d Ahoj .Podarilo sa ti zbaviť tých pisiviek? My sme sa presťahovali do nového domu a tu ich je neúrekom aj keď tu uz bývame rok iba teraz sa akosi extrémne namnozili .Vyliezaju z list od podlahy .Mamr ich v každej izbe. Prosim ak môžeš niečo porad co zabralo u vás. DAKUJEM

rebeka34d
autor
•
7. sep 2021

@ivanaa346 Ahoj, ja som ich mala len v izbe inak v byte nikde neboli a zbavili sme sa ich asi tak ,že sme začali viac vetrať a potom po nejakom čase zmizli… Asi som ti nepomohla ale dúfam že sa ich zbavíš.

ivanaa346
•
7. sep 2021

@rebeka34d Dakujem za odpoveď len my vetrami kazdy den tak v tom to nebude .A nejde mi fo hlavy ze rok nič iba teraz a neviem z čoho ako vznikli .

poopsie
•
7. sep 2021

@ivanaa346 z vlhkosti aj ja ich mám... No sme súčasťou prírody... Aj pavučiky s nami bývajú 🤷‍♀️zaliezaju za lišty, či zárubne... Príde zima budete kúriť a minimalizuje sa ich počet, čo mňa viac štvalo boli švehly-rybenky v byte, sú väčšie a tak strašne nechutné

ivanaa346
•
7. sep 2021

@poopsie
A prosím ta aj ty ich máš tak veľa? My ich mame v každej izbe v chodbe aj do potravín sa mi dostali,musela som vyhodiť pol špajze. A zabijem ich asi 100 denne nepreháňaj. Strašne mi vadia lebo ich vidím všade kde sa pozriem

poopsie
•
7. sep 2021

@ivanaa346 minulý rok som ich mala tak veľa, mala som ich v cesnaku... Tak neviem či v ňom som si ich priniesla 🤷‍♀️lebo hlavičky boli plné chrobákov, teraz kde tu vidím návštevníka... Všetko otvorené poriadne štipcujem, alebo presypavam do inych nádob a múku si odkladám do sáčkov, neriskujem návštevu

ivanaa346
•
7. sep 2021

@poopsie A ako si sa ich zbavila ,ci si ich mala iba v tom cesnaku a nikde inde ?

poopsie
•
7. sep 2021

@ivanaa346 stiahnuť vlhkosť pomohlo, kúrením a keď vieš, že niekde ich je veľa tak povysáva daj dole listu a aj za ňou... Aj teraz môžete skúsiť dom prekúriť

ivanaa346
•
7. sep 2021

@poopsie No máš pravdu len mi ich mame pod každou jednou lištou.Ale ďakujem veľmi pekne za rady

poopsie
•
8. sep 2021

@ivanaa346 nemáš začo, dúfam že to pomôže aj vám