icon

Ako si poradiť s málometrážnym bytom bez balkóna?

26. jún 2025

Ahojte všetci pozerame po bytoch s priateľoch a jeden sa nám zapáčil ma ale chybičku má len 67m2 je to 3 izbovy byt bez balkóna žijete niekto v takomto byte a ste spokojní ? Bojím sa teda tých malých miestností

modrahruska
•
26. jún 2025

Uplne bezny 3 izbovy byt, ale balkon by mi chybal.

billy_jean
•
26. jún 2025

To je malometrazny? My sme v tom byte vyrastali 3 sestry a dvaja rodicia a bolo nam super. A balkon, to hm, nemali sme, ale prezili sme aj bez neho. Aktualne v tom byte byvame a sme spoko.

lindusss2016
•
26. jún 2025

Ja by som do toho nesla. Zila som v malom byte, necitila som sa tam dobre. Ak ste dvaja a neplanujete rodinu, tak v takej rozlohe hladaj dvojizbak. Ak chces deti, tak rozhodne vacsi a bez balkonu by som nechcela.

pribinak
•
26. jún 2025

Balkón by mi chýbal

alyson29
•
26. jún 2025

Mne by chýbal balkón

autor
•
26. jún 2025
@pribinak

Balkón by mi chýbal

@pribinak no bohužial ostatné byty čo som pozerala tak boli neprerobene za ešte drahšie peniaze 850 vyššie v zlej lokalite a bez umyvačky

martinkatinka
•
26. jún 2025

To tolko prenajom? Uf, to je palka .8

alenka58
•
26. jún 2025

čiže prenájom, škoda že nie je balkón, ale dnes sú sušičky tak až tak nemusí chýbať, keď je v dobrej lokalite tak stojí za to lebo to až taký maličký nebude

maria1989
•
26. jún 2025

Dvom vam trojizbak netreba, a dvojizbovy pohladas luxusny aj za nizsiu cenu.

sissy27
•
26. jún 2025

Na podnajom by mi to bolo jedno - nebude sa ti pacit tak pojdes inde. Ale na kupu by som hladala asi nieco ine, aspon s balkonom.

rachel36a
•
26. jún 2025

Metre su v pohode, ja mam 3 izbovy 65m2...ale vadilo by mi ze tam nie je balkón...to by som nebrala...

autor
•
26. jún 2025
@rachel36a

Metre su v pohode, ja mam 3 izbovy 65m2...ale vadilo by mi ze tam nie je balkón...to by som nebrala...

@rachel36a a prečo tak záleží na balkóne ? 🙂

autor
•
26. jún 2025
@rachel36a

rachel36a
•
26. jún 2025

C lete tam susim pradlo, mam tam kvety, idem si tam posedieť a vypiť caj, malý sa tam hrával keď bol menší a pod...za mna je balkón super vec

colsami
•
26. jún 2025

Uplne normalny trojizbak.
Ja som roky zila v byte bez balkona a nechybal. Ak ste nefajciari, nemate deti, zvierata, atd... Vobec by som nepotrebovala balkon (ako byt na podnajom).

autor
•
26. jún 2025
@colsami

Uplne normalny trojizbak.
Ja som roky zila v byte bez balkona a nechybal. Ak ste nefajciari, nemate deti, zvierata, atd... Vobec by som nepotrebovala balkon (ako byt na podnajom).

@colsami máme jedno jeden a pol ročné dieťa

mimaapeto
•
27. jún 2025

momentálne predávam taký byt ale aj s loggiou... a išli sme do takmer 80 m ale bez balkona lebo na 7 poschodí...

mircalla
•
27. jún 2025
@billy_jean

To je malometrazny? My sme v tom byte vyrastali 3 sestry a dvaja rodicia a bolo nam super. A balkon, to hm, nemali sme, ale prezili sme aj bez neho. Aktualne v tom byte byvame a sme spoko.

@billy_jean Tak ano je...dnes sa take kralikarne uz nerobia. My sme mali 71 m2 a 4 izby z toho jedna mala a teda su tie izby fakt male.

billy_jean
•
27. jún 2025
@mircalla

@billy_jean Tak ano je...dnes sa take kralikarne uz nerobia. My sme mali 71 m2 a 4 izby z toho jedna mala a teda su tie izby fakt male.

@mircalla ja v takom byte byvam a zatial no prob. Aj dom by som mohla, aj byt v novostavbe, ale na co. Splni to ten ucel a mam ho prerobeny na svoje vlastne potreby. Zila som dlhe roky v byte s balkonom, dokazem zit aj v byte bez balkonu. Jasne, nice to have. Ale u mna zavazila dispozicia bytu, lokalita, dostupnost, skoly, skolky, obchody, lekar, zelen, celkovo infrasttruktura. A hlavne nemam hypo a nemusim nic splacat, co je super pre mna.

nelka93
•
27. jún 2025

Mne by balkón chýbal, ale je to len podnájom. Keby ste to išli kupovať, tak to riešim, takto je to jedno.