Ako vyčistiť mastnotu medzi sklami v rúre?
Na dvierkach rúry sa mi medzi sklami usádza para a mastnota, zvonka ani zvnútra sa k tomu neviem dostať. Rúra pritom pečie normálne, len tie špinavé mapy vyzerajú hrozne.
Treba rozobrať celé dvierka, alebo sa tam dá dostať aj jednoduchšie?
@anonym_autor pozri si konkrétny typ rúry a na nete su videá ako sa rozoberá sklo. Jednoduché
Inak,ja som si na to zohnala službu. Pol dňa som skúšala kadečo a výsledok nebol dobrý,pritom rúra nebola nejaká extra špinavá,keďže sa ju snažiim pravidelne cistit....oni Majú iné prostriedky aj prístroje a rúra bola ako nová. Teraz treba znova.
Manžel ,že čo vymýšľam,nakoniec usúdil,že to bol dobrý nápad😂
Inak,ja som si na to zohnala službu. Pol dňa som skúšala kadečo a výsledok nebol dobrý,pritom rúra nebola nejaká extra špinavá,keďže sa ju snažiim pravidelne cistit....oni Majú iné prostriedky aj prístroje a rúra bola ako nová. Teraz treba znova.
@anonym_c1f47a tak to ste ozaj obaja nesikovni ked si uz na toto treba volat sluzbu. Ozaj ludia uz nic nevedia. Akoze ine prostriedky?ved sklo sa vycisti rovnako len to ovsem treba vediet. Ale tak nie kazdemu sa to chce
najjednoduchsie je ich rozobrat teda vytiahnut vn skla.
ked uz aj tak hornu listu vyberes lebo sa tam chces sparat nejakou palickou a handrou.
@anonym_c1f47a tak to ste ozaj obaja nesikovni ked si uz na toto treba volat sluzbu. Ozaj ludia uz nic nevedia. Akoze ine prostriedky?ved sklo sa vycisti rovnako len to ovsem treba vediet. Ale tak nie kazdemu sa to chce
@anonym_479658 hmmm, to sklo som raz vyčistila,to bolo oki. Ale vnútro nebolo nikdy podľa mojich predstáv. to treba riadne vyčistiť a potom udrziavat. Keďže ja často varím a pečiem,tak to by som musela nonstop.
A švagrinej dokonca prasklo,keď to čistila a nové sklo asi 150 eur.
@anonym_c1f47a sklo rury umyt? obycajna Jar alebo hocico co odmastnuje🙈
to ak ho mas rozbit volsj sluzbu aj na chladnicku, lebo skla z nej umyvam uplne rovnako sklo na rure.
vnutorne skla myvam raz za mozno 4roky ako sa vam tam dostane tolko spiny?
@anonym_479658 hmmm, to sklo som raz vyčistila,to bolo oki. Ale vnútro nebolo nikdy podľa mojich predstáv. to treba riadne vyčistiť a potom udrziavat. Keďže ja často varím a pečiem,tak to by som musela nonstop.
A švagrinej dokonca prasklo,keď to čistila a nové sklo asi 150 eur.
@anonym_c1f47a vsak ked to nevie cisit tak to nie je moj problem ze ho praskne, a sklo sa da vycistit poriadne ale to tiež treba vedie,t ale nie kazdy vie vsetko a co ma ake cistiace pouzit ,moja rura ma 4 skla a da sa to pekne rozobrat a vycistit a je to ako nove, tak ja neviem aky mas kde problem. nechapem celkom ked pises ze vnutro nebolo nikdy podla tvojich predstav, to ozaj neviem vycistit kslo? ako potom umyvas okna, a udrzovat? to sklo sa udrzovat neda, vsak ked tak ho udrzuje od novoti

@anonym_autor treba rozobrať ale väčšinu rúr má jednoduché rozobratie dvierok 🙂