icon

Ako vymeniť iba spodné skrinky kuchynskej linky?

Dnes o 13:42

Ahojte, riešili ste niekto situáciu, že ste menili len spodné skrinky? Viem si niekde spraviť, že zmením spodné skrinky a vrchné nechám pôvodné? Potrebujem zmeniť spodné skrinky, pracovnú dosku a zástenu. Spodné skrinky a pracovná doska sú do U, vrchné skrinky a zástena len na najdlhšej strane.

patrike
Dnes o 13:44

Co si objednas a zaplatis, to mas.

autor
Dnes o 13:47

Skôr by ma zaujímalo, či je nejaká stránka, kde si viem dať ich skrinky a nechať pôvodné vrchné, že ako to bude vyzerať. Alebo či teda rovno kúpiť všetko nové

patrike
Dnes o 13:49

Siko kupelne maju online 3D dizajner.

viestta
Dnes o 13:53

Ked sa netrafis do dekoru, tak mozes na hornych mozes vymenit dvierka. Kazdy stolar ti to spravi. Ked chces vyskladany sektor z obchodu, tak tam bude problem napasovat dekor

anonym_4c7f3b
Dnes o 14:20

Veď si nájdi stolára a ten ti spraví nábytok aký chces

zalka
Dnes o 14:37
@viestta

Ked sa netrafis do dekoru, tak mozes na hornych mozes vymenit dvierka. Kazdy stolar ti to spravi. Ked chces vyskladany sektor z obchodu, tak tam bude problem napasovat dekor

@viestta nemusía mat predsa rovnaký dekor hore aj dole. Ja mam dvierka na linke spodné dekor dreva a vrchné čierny lesk...

viestta
Dnes o 14:51
@zalka

@viestta nemusía mat predsa rovnaký dekor hore aj dole. Ja mam dvierka na linke spodné dekor dreva a vrchné čierny lesk...

@zalka rovnaky nemusia mat, ale mali by sa tie dekory k sebe hodit, hoc aj ked budu dva rozne, mali by spolu "hrat"

zalka
Dnes o 14:54
@viestta

@zalka rovnaky nemusia mat, ale mali by sa tie dekory k sebe hodit, hoc aj ked budu dva rozne, mali by spolu "hrat"

@viestta určite.. Je to o tom co sa paci komu... Divne by vyzerala linka hore dvierka dáke foliovane vyrezávané a dole rovné. 😉