icon

Ako vymeniť iba spodné skrinky kuchynskej linky?

17. máj 2026

Ahojte, riešili ste niekto situáciu, že ste menili len spodné skrinky? Viem si niekde spraviť, že zmením spodné skrinky a vrchné nechám pôvodné? Potrebujem zmeniť spodné skrinky, pracovnú dosku a zástenu. Spodné skrinky a pracovná doska sú do U, vrchné skrinky a zástena len na najdlhšej strane.

patrike
17. máj 2026

Co si objednas a zaplatis, to mas.

autor
17. máj 2026

Skôr by ma zaujímalo, či je nejaká stránka, kde si viem dať ich skrinky a nechať pôvodné vrchné, že ako to bude vyzerať. Alebo či teda rovno kúpiť všetko nové

patrike
17. máj 2026

Siko kupelne maju online 3D dizajner.

viestta
17. máj 2026

Ked sa netrafis do dekoru, tak mozes na hornych mozes vymenit dvierka. Kazdy stolar ti to spravi. Ked chces vyskladany sektor z obchodu, tak tam bude problem napasovat dekor

anonym_4c7f3b
17. máj 2026

Veď si nájdi stolára a ten ti spraví nábytok aký chces

zalka
17. máj 2026
@viestta

Ked sa netrafis do dekoru, tak mozes na hornych mozes vymenit dvierka. Kazdy stolar ti to spravi. Ked chces vyskladany sektor z obchodu, tak tam bude problem napasovat dekor

@viestta nemusía mat predsa rovnaký dekor hore aj dole. Ja mam dvierka na linke spodné dekor dreva a vrchné čierny lesk...

viestta
17. máj 2026
@zalka

@viestta nemusía mat predsa rovnaký dekor hore aj dole. Ja mam dvierka na linke spodné dekor dreva a vrchné čierny lesk...

@zalka rovnaky nemusia mat, ale mali by sa tie dekory k sebe hodit, hoc aj ked budu dva rozne, mali by spolu "hrat"

zalka
17. máj 2026
@viestta

@zalka rovnaky nemusia mat, ale mali by sa tie dekory k sebe hodit, hoc aj ked budu dva rozne, mali by spolu "hrat"

@viestta určite.. Je to o tom co sa paci komu... Divne by vyzerala linka hore dvierka dáke foliovane vyrezávané a dole rovné. 😉