Akú dispozíciu 2-izbového bytu preferujete?
A naopak, ktorá je podľa Vás horsie riešená?
kuchyna s obyvkou je náhodou super. Ja neznášam prechodné izby a byt bez predsiene a bez chodby. To je u mňa základ. A balkón
Pomohlo by, keby si dala foto moznosti, lebo tych dispozicii je strasne vela. A tiez zalezi, ci myslis stary byt, alebo novostavbu, lebo v dnesnej novostavbe oznacenie 2 izbovy byt znamena klasicky 1 izbovy 😁
Ale v zasade urcite oddelene wc a kupelna, chodba do ktorej sa vojdu vstavane skrine, samostatna kuchyna (v novostavbach moze byt problem, ale najdu sa), balkon, nepriechodne izby.
@lelelienka to čo si vymenovala je fajn, tiež mam také preferencie ale problém je, že na trhu s nehnutelnostami taka dispozícia v BA nie je.
My máme kuchynu s obyvkou a je to genialne riesenie. Uz by som asi nechcela samostatnu kuchynu.
co je pre mna dolezite je mat zachod mimo kupelne
ešte niekedy sú riešené 2-izbové byty tak, že síce je obývačka spojená s kuchyňou, ale kuchyňa je ako keby za rohom, nie že tá obývačkokuchyňa je jeden obdĺžnik. Ja osobne by som nechcela byt bez balkóna a čo sa nepriechodných izieb týka - v prípade 2-izbového bytu, alebo teda aj viacizbového s obývačkokuchyňou mi nevadí, keď sa ide do niektorej izby z tej otvorenej obývačky.
@zmrzlinka2021 ja si už tiež neviem predstaviť mať kuchyňu oddelene, zvlášť pri deťoch na nezaplatenie.
@autorka ano, je mozne, ze sa momentalne neponukaju, ja som odpovedala na otazku, nie na dostupnost 😉 ale existuju - mame presne taky (na prenajom, nepredavame) Takze treba mat bud stastie, alebo zlavit z poziadaviek…
Kedysi sme mali 2ku ktora mala prechodnu kupelnu, cez tu sa islo do spalne. Pekna hlupost 🙂 hoci ako slobodnej samostatnej jednotke to neprekaza, uz by som tak nesla.
@lelelienka vieš mi dať ulicu prosím, aby som si dispozíciu mohla pozrieť.
Ono nájisť niečo čoho je málo nie je jednoduché.

nielen dvojizboveho, ale pri kazdej nehnutelnosti preferujem kuchynu ako osobitnu miestnost. Neznasam tento novodoby trend spojenej kuchyne a obyvacky.