icon

Čo dať pod jedálenský stôl?

17. júl 2026

Riešime jedálenský kút a neviem, čo dať pod stôl.
Koberec sa mi páči na fotkách, ale v realite si predstavím omrvinky, omáčky, odsúvanie stoličiek a už ma to prechádza. Zároveň máme podlahové kúrenie, takže nechcem niečo, čo bude zbytočne izolovať alebo sa bude zle udržiavať.
Máte pod jedálenským stolom koberec, vinylovú podložku, nič? Ďakujem.

anonym_0ed370
17. júl 2026

nic

guudy
17. júl 2026

Nemame nic. Neznasam ked stolicky na niecom drhnu… Mame peknu podlahu, nevidim dovod ju zakryvat. V celom byte mame len kupelnove koberceky. Aj s tymi sa obcas roboticky vysavac ‘pobije’ 🙂

thereisabear
17. júl 2026

Nič

moonlight1210
17. júl 2026

Nic.

anonym_3b699b
17. júl 2026

@anonym_autor nič, minimalizmus

biglovemom
17. júl 2026

Tiez nemam nic

rozculena
17. júl 2026

nič,nechápem,prečo by tam niečo malo byť,mám plávačku

beata_k
17. júl 2026

Nic. Preco by si tam mala nieco davat?

minesasubu
17. júl 2026

Máme drevenú podlahu a pod stol nič
denne vysávam omrvinky
na stoličkách zospodu máme také nalepky protišmykové

orisker
17. júl 2026

Svoje nohy.

anonym_c4d5e5
17. júl 2026

Pod stolom a stolickami mam velky koberec. Podla mna to vyzera krajsie nez ked tam nic nie je.

anonym_c4d5e5
17. júl 2026

Fotky su sice z pinterestu ale dizajnovo to mam velmi podobne. Okruhly stol, funny stolicky, velky koberec.

biba_18
17. júl 2026

my máme drahý vlnený hustý svetlý koberec. z vlny zíde všetko a tým že je hustý, omrvinky neprepadnú do hĺbky…

andreatytler
18. júl 2026

Mne sa koberec paci lebo zjednoti cely ten jedalensky stol so stolickami a je to take luxusnejsie, noblesnejsie jedenie. Niektore stolicky maju take umelohmotne klzave polobluky aby sa po koberci lahko klzali. Pri nas nie velmi prakticke. Dieta, muz a niekedy aj ja trusime jedlo na zem. Koberec bol coskoro spinavy.