Čo dať pod kancelársku stoličku s kolieskami?
Ahojte, čo máte pod kancelárskou stoličkou s kolieskami? 😅
Ja už som z toho normálne zúfalá. Najprv sme mali koberec s vyšším vlasom a po tom sa stolička skoro vôbec nehýbala. Potom sme dali mäkší koberec, lenže na tom sa po čase začali robiť vlnky a vyzerá to hrozne.
Skúsili sme aj klasickú plastovú podložku pod stoličku, ale tá sa po bokoch časom ohla a tiež to nebolo ono.
Existuje vôbec nejaké normálne a praktické riešenie, ktoré vydrží a zároveň nebude škaredé?
jedine záťažový koberec ako riga vydrží v kondícii 😏 ale asi aj to musí byť prilepený…
takže to skúste tak - ten koberec s nízkym vlasom prilepit…
@biba_18 Riga sa mi nepáči :-/ Mali sme, príde mi to ako v kancelárií, potrebujem to vyriešiť v spláni/pracovni.
@zuzulienocka78 nemame ziadny koberec, ale podlahu.
@anonym_93e78d Máme takú na nič podlahu, tie kolieska ju ničia :-/
@zuzulienocka78 aha. no, nebolo to jasné že riešiš doma…
my máme doma dlažbu a iba pod stolami husté hrubé vlnené koberce s nízkym vlasom - tie sa neriasia… dokonca v detskej mal syn iba obyčajný polyester, ale tiež hustý, tiež sa neriasi…
Mame silikonove kolieska.
@zuzulienocka78 mame podlahu, ja by som povedala skôr, že to bude na nič stolička s nanič kolieskami
máme roky stoličky s kolieskami a pod kolieskami nič. Len pláv. podlaha. .
Nie je nič ani plávačke, ani kolieskam. Asi máme kvalitnú plav. podlahu.
Máme pod stoličkou podložku, ktorú sme kúpili v predajni s kobercami ,na to určenú. Je to v poriadku už cca 3 roky.
Tú plastovú podložku sme mali, po bokoch sa ohýbala, asi nebola dosť hrubá, robili sa po nej také biele ako keby pretlačené miesta.
My mame nieco ako ta spominana z Ikei. Mame je z Mobelixu. Je tvrda, neohyba sa, nie su na nej skrabance, denne puzivam min 8h
@anonym_93e78d Máme takú na nič podlahu, tie kolieska ju ničia :-/
@zuzulienocka78 zrus koberec a vymen kolieska na stolicke za silikonove, nebudu nicit podlahu
https://www.alza.sk/conffice-kolieska-d7087824.htm
@zuzulienocka78 zrus koberec a vymen kolieska na stolicke za silikonove, nebudu nicit podlahu
https://www.alza.sk/conffice-kolieska-d7087824.htm
@anonym_4eb1d7 Tie kolieska sú univerzálne? Pasujú na hocijakú stoličku?
@anonym_4eb1d7 Tie kolieska sú univerzálne? Pasujú na hocijakú stoličku?
@zuzulienocka78 treba pozriet priemer capu, pokial viem su dva priemery a podla toho vybrat. Silikonove kolieska nie je problem kupit na eshopoch, link som ti dala len aby si mala predstavu o com pisem

jedine záťažový koberec ako riga vydrží v kondícii 😏 ale asi aj to musí byť prilepený…
takže to skúste tak - ten koberec s nízkym vlasom prilepit…