icon

Dom pri cintoríne

17. jan 2022

Možno zaujímavá otazka,ale ak by ste mali možnosť kupili by ste dom, ktorý je skoro hneď pri cintorine?Ak by bol za vyhodnu cenu..

Strana
z2
vikes
17. jan 2022

Záleží to od vás, nakoľko ste citlivá bytosť, nakoľko pohreby, náreky, vyprevádzanie mŕtvych je na dennom poriadku. Niekto to vníma citlivejšie, niekto nie.

oktoberka
17. jan 2022

Keby bol pekný,vyhovoval by našim predstavám,nie je cintorín nijaký problém.
Lepší kľud na cintoríne ako niektorí hluční susedia.
A živých sa treba báť,nie mŕtvych.

simca06022011
17. jan 2022

bez problemov, jedine co by mne teda trosku vadilo je, ze tam je dost velky pohyb ludi, ale ako sa pise vyssie, aj susedia vedia sem tam robit cirkus :D

marca12
17. jan 2022

@saxana000 ja chcem mat klud aj na obed aj poobede

belllinka
17. jan 2022

@simca06022011 čo máte viacerí s tým veľkým pohybom ľudí? Skús sa ísť pozrieť na cintoríny mimo dušičiek, nikde nikoho. 🙂

simca06022011
17. jan 2022

@belllinka no nezda sa mi to, mame v dedine dva a to sme mala dedina a stale je tam kadekto, a problem ani nie su prechadzajuci ludia, ako nedostatok parkovania a stoja kade tade dobreze nie okolobyvajucim na travnikoch nie. Naval ludi je tam fakt iba cez sviatky (nie len dusicky teda;) ) ale to uz je situacia s parkovanim katastrofalna.

petkasaurus
17. jan 2022

Teraz som si uvedomila, ze by som asi nechcela pouzivat vodu zo studne, trebars na polievanie, mat dom pri cintorine..

dee01
17. jan 2022

@petkasaurus noo to je pravda, teraz už ani ja 😀, ale ja som ju pila do 9tich rokov a žijem 😀

jaskolka
17. jan 2022

Ja v tom nevidím nijaký problém.o sa týka vody, tetaz už málokde je studňa vo dvore že by teda nejaký problém kvôli možnej kontaminácii hrozil.
A pohreby? Veď hádam nie sú 100x denne od rána do večera. Okrem dušičiek nemyslim že je na cintoríne veľký pohyb, a parkovať myslím ze bude autorka vo vlastnom dvore.

dusankomoj
17. jan 2022

@river_song a nerobia moc často žúrky🤣

nevenka
17. jan 2022

Problem vidim jedine v tom, keby to bola dedina, kde nie je vodovod a kazdy ma studnu. Mame v dedine, ze jeden dom stoji rovno pod kopcom, kde je cintorin. Vodu tam musia mat strasne zlu....😬

nevenka
17. jan 2022

@jaskolka malokde studna? No to neviem, neviem...podlq mna je dost takych dedin a vela pozemkov som videla, ze "nutne vrtat studnu" - tak toto by som ako prve riesila, inak nevidim problem.

ivanka12311
17. jan 2022

Nie nekúpila bojím sa tmy,noci

simca06022011
17. jan 2022

@ivanka12311 inde tma a noc nie je ? 🙂 ale inak chapem, ja ked ostanem v dome sama v noci, tak mam dost :D a to byvame iba trosku na "konci sveta".

nikayla
17. jan 2022

Kúpila. Susedia dobráci od kosti 😁

macikovaiveta
17. jan 2022

Bývam pri cintoríne,neni to žiaden problém , naopak kľud

jaskolka
17. jan 2022

@nevenka je to možné, ale napríklad zase my ako sne pozerali domy pozemky, všade bolo že napojené na obecný ci mestský vodovod. Bola aj možnosť studne, ale už len na dobrovoľnosti. Možno ak ide o maličkú dedinu, ale fakt neviem si predstaviť, že by niekde na nejakej dedine nebol vôbec nijaký vodovod, iba studňa..
Okrem toho autosrka spomína, že kupujú už hotový dom, takže tam je skôr predpoklad, že bude mať normálne vodovod.

ivanka12311
17. jan 2022

@simca06022011 bojím sa aj doma keď chlap je v práci.. svietim celú noc lampou 😃🙏u Cintorína by ma asi šľak trafil od strachu

eeffka
17. jan 2022

Tichi susedia

missdiva
17. jan 2022

Ani keby mi k takemu domu dali milion. vadili by mi tie podzemne vody (nehrozilo by plnohodnotne vyuzivanie zahrady), vyhlad, obrady... Ani si neviem predstavit ako to moze niekomu nevadit, pokial zrovna nema tmavy goticky styl ako adamsovci.
Podla mna velmi tazko predajna nehnutelnost a nie 2x kvalitne byvanie.

maminkasisa
17. jan 2022

Nie, nekupila. Ako dieta som mala kamaratku, ktora tak byvala. Bol tam aj dom smutku. Casto byvali pohreby, ta hudba sa nedala nepocut, bolo to take depresivne a smutne. Ked boli pohreby, vela aut, vela ludi. Zalezi aky velky je cintorin, ako blizko je dom.

ecko80
17. jan 2022

Ako tu uz jedna zienka spomenula, zalezi od povahy, ci si citlivejsia a tak.
Stari rodicia mali dom presne oproti cintorinu, okna z obyvacky a spalne otocene k nemu. Brali to normalne, bol to taky dedinsky mensi cintorin, sem-tam pohreb, zvonenie "umieracika"...
My zase byvame v panelaku na 6. poschodi a pod oknami mame velky mestsky cintorin. Takmer kazdy den pohreb (aj viac), vidime na Dom smutku, je tam zaroven aj pohr. sluzba, cize casto vidim, ako dovezu a vykladaju telo vo vreci... Ked je vacsi pohreb, parkovisko pred panelakom mame plne, takisto na Dusicky radsej ani s autom neodchadzame spred panelaka, lebo by sme tam zaparkovali az vecer. Ked mi nedavno zomrel otec, dlho mi bolo velmi tazko pri pohlade na pohr. sprievody, ktore som potom videla z okna (comu sa neda vyhnut).

sszuzu8
17. jan 2022

pre mna je cintorin meditacne miesto cize ano

cacianka
21. jan 2022

Bývame oproti cintorínu, 55rokov. Okná obývačky a spálne majú výhľad naň.
Žiadne zle pocity, nikto priesvitný k nám neprišiel, ticho a kľud, žijeme na dvore a v záhrade, pohoda kľud a to mame hlavnú cestu popred.

alexalex1982
29. dec 2022

Ja určite ano,nemala by som s tým problém.zajedno je tam klud a nemusí sa človek báť zlých susedov a ludí

kubko96
28. jan 2024

@ewka9 a na duchov neveríte hej??

Strana
z2