icon

Eliminuje čistička vzduchu prach?

ku_uk
27. feb 2023

Ahojte. Máte reálne skúsenosti a Eliminuje čistička prach? Nemyslím tým, že už nikdy nebudem musieť doma umývať prach z poličiek, ale tak celkovo kvôli podlahovemu kureniu mame dosť prachu všade a premýšľam, ako by moja cistotna duša nebola vždy z toľkého prachu zufala. Ďakujem 😁

kristie571
•
27. feb 2023

@ku_uk máme v práci a ano, eliminuje 🙂

koniarova
•
27. feb 2023

Ja zmenu nevidím. Podľa mňa nie.

roja01
•
27. feb 2023

Asi zavisi od kvality cisticky. Viem, ze parametre zachytenia miklrociastic su rozne.

katkasav
•
27. feb 2023

závisí od typu, resp. od filtrov

basszabik
•
27. feb 2023

@ku_uk áno eliminuje a čistí aj vzduch najlepšie sú podľa mna winix

ema22270
•
27. feb 2023

Mame, cisticku cistime kazdy tyzden, je tam kopec prachu, ale aj v byte je kopec prachu, takze neviem povedat, ci to az tak pomoze. Niekedy som z toho prachu uz zufala😆

lyci
•
27. feb 2023

@ku_uk prach vnutri najviditelnejsie znizuje susicka pradla. filtre v cisticke zachytavaju prach, ale neviem ako vellmi je viditelny rozdiel. ja som si kupila cisticku do spalne, lebo ja jedina tam furt citim plesen a za mna super, ale mam ju len 2 tyzdne

anitta98
•
28. feb 2023

dozaista to má vplyv aj na prach, ale teda hlavne je to o čistení vzduchu, tiež dlhšie som rozmýšľala, či kúpiť, ale keďže Kika máva problémy, prach jej vadí a kadečo, tak sme sa rozhodli, že kúpime a neľutujem, túto má v izbe 🙂