Je drahšia sušička prádla so senzorom lepšia?
Baby predavac ma presviedcal ze si mam kupit drahsiu ktora ma senzor(zapipa ked je pradlo suche), lebo lacne maju dvoj a viac hodinovy program automaticky. Je to pravda?
No neviem, ja nemám drahú sušičku BEKO a mám automatický program, ale keď je prádlo suché zapípa a program je ukončený. Ale mám kupovanú sušičku 5 rokov spätne. Možno tieto nové sú také ako spomína predavač. Skús pozrieť na internete na konkrétny typ možno sa dozvieš viac.
Ale myslel som inak že to už je celkom štandard. Ale nemal som žiadnu lacnejšiu sušičku.
No neviem, ja nemám drahú sušičku BEKO a mám automatický program, ale keď je prádlo suché zapípa a program je ukončený. Ale mám kupovanú sušičku 5 rokov spätne. Možno tieto nové sú také ako spomína predavač. Skús pozrieť na internete na konkrétny typ možno sa dozvieš viac.
@janka1224 prosim nevies mi ju sfotot slebi napisat tip susicky?? Dakujem
@janka1224 prosim nevies mi ju sfotot slebi napisat tip susicky?? Dakujem
@anonym_autor takto vyzerá ten senzor. Je zvnútra dole. V princípe meria vodivosť pradla, ktoré sa dotkne tých dvoch plôch. Čím väčšia vlhkosť, tým väčšia vodivosť. Raz za čas ho treba vyčistiť (ja to robím octovou vodou).
@wade ďakujem za radu
@anonym_autor takto vyzerá ten senzor. Je zvnútra dole. V princípe meria vodivosť pradla, ktoré sa dotkne tých dvoch plôch. Čím väčšia vlhkosť, tým väčšia vodivosť. Raz za čas ho treba vyčistiť (ja to robím octovou vodou).
@wade a neviete mi poradit ako zadat do vyhladavaca, ze hladam susicku zo senzorom alebo?
aj ja mám asi 5 ročnú sušičku Bosch, nebola nejaká drahá, myslím 599,- € Má tam tie senzory ako na obrázku vyššie, skracuje programy ako sa jej zdá suché. Ani mi to nenapadlo riešiť, príde mi to automatické :D
@janka1224 tiež mám Beko asi 5-6 rokov a pípa keď dosuší
@anonym_autor aj lacné to môžu mať. My sme nechceli veľa investovať do cca 350€ sme kúpili z alza ich značku. A program nastavujem bežne 2:30 a ona si to prispôsobí. Keď je viac mokré prádlo ide dlhšie a keď je skôr suché tak aj skôr skončí. Nemusia to mať len drahé..
@anonym_autor aj lacné to môžu mať. My sme nechceli veľa investovať do cca 350€ sme kúpili z alza ich značku. A program nastavujem bežne 2:30 a ona si to prispôsobí. Keď je viac mokré prádlo ide dlhšie a keď je skôr suché tak aj skôr skončí. Nemusia to mať len drahé..
@anonym_5d3431 aha takze ma trochu oklamal ten predavac mozes mi napisat alebo sfotit ktoru mas?
Ano, je to tak, pri susicke sa oplati si priplatit
Sú aj bez senzoru? Myslela som, že to má každá.
@anonym_5d3431 aha takze ma trochu oklamal ten predavac mozes mi napisat alebo sfotit ktoru mas?
@anonym_autor my sme kúpili tuto Siguro TD-H722W Profi Dry - 12 rokov záruka na motor z alza.
Mame ju rok a sme spokojní aj s mužom. Dávam tam úplne všetko nič sa nezničilo 😂 susiak sme ani nevybrali. Ale my sme ju kúpili tesne pred zvýšením dph a teraz je už o 100€ drahšia.
Všetky nové sušičky aj tie lacnejšie už majú tento senzor a prispôsobia čas sušenia. Pravidelne počas sušenia meria úroveň vlhkosti v prádle a postupne skracujú čas sušenia a keď je už prádlo suché ukončia program. Pravdepodobne si natrafila na predavača čo o tom nemá šajnu
@anonym_autor Nedá sa mi poslať fotka ale je to typ BEKO XDH8634CSRXDST ale bola kupovaná pred piatimi rokmi
@janka1224 dik
A ešte moja Beko stala 440€ a senzory má najdlhší program 3 hodiny keď je prádlo suché skráti ho aj o hodinu a ukončí program. Mám aj časový program a ten sa dá nastaviť na 10,20,30 minút a ten suši do konca a už len pridávam čas keď ešte nieje prádlo suché ten som použila keď som skúsila mokrú bundu a oteplovaky po sánkovaní inak ho nepoužívam
No schválne som vygooglila, koľko stojí dnes moja sušička. 369 €. A senzor má. Predavač je riadny odrbavac
No schválne som vygooglila, koľko stojí dnes moja sušička. 369 €. A senzor má. Predavač je riadny odrbavac
@doriiis ktora toje prosim?
@anonym_autor ja mám 2 ročnú sušičku samsung a automaticky si skráti čas podľa váhy pradla
@anonym_autor my sme kúpili tuto Siguro TD-H722W Profi Dry - 12 rokov záruka na motor z alza.
Mame ju rok a sme spokojní aj s mužom. Dávam tam úplne všetko nič sa nezničilo 😂 susiak sme ani nevybrali. Ale my sme ju kúpili tesne pred zvýšením dph a teraz je už o 100€ drahšia.
@anonym_5d3431 ahoj prosím ta akurát sme kúpili tiez tuto sušičku a akurát riešim ci ma mat dole aj penový filter ako su dole tie mriežky alebo nie.

@anonym_autor áno - bez senzoru súsicka beží daný čas aj keď je prádlo súche a nadmerne ho ničí / prehrieva.