icon

Je ručný mixér Bosch MFQ36400 vhodný na ťažké cesto?

31. máj 2026

Ahojte, pouzivam Bosch MFQ36400 rucny mixer a pri miesani kysnuteho cesta sa dost zahrieva a spomaluje, robim cesto asi 10 minut, bojim sa aby som ho neodpalila, je tento model vhodny na tazsie cesta alebo treba silnejsi, nemate ho nahodou doma, dakujem

saraxyz
31. máj 2026

@anonym_autor ja ho mám a kysnuté by som nerobila. Koľko múky si použila? On má "len" 450w

autor
31. máj 2026
@saraxyz

@anonym_autor ja ho mám a kysnuté by som nerobila. Koľko múky si použila? On má "len" 450w

@saraxyz Z pol kila múky som robila.

saraxyz
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pravdepodobne to nevládze utiahnuť. Ja som robievala s iným strojom v pohode. Ten ani značku nemal🤣 tento používam iba na šľahanie a ponorný

anonym_080bef
31. máj 2026

Blbosť robiť kysnuté cesto ručným mixérom, zachvíľku ho odpáliš. Treba využívať kuchynský robot.

20erika07
31. máj 2026

@anonym_autor tiez ho mam a robím na nom vsetko, od kysnutého po torty. Len raz sa mi zlomila tyčka, ked som velmi tuhú čokoládu isla mixovat. Inak je to nezmar. Asi robis príliš tuhé kysnute cesto alebo mas daky chybný kus.

anonym_0ddc35
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mam Bosch 850 Watovy, s nim kysnute spravim v pohode. Tvoj ma nizsi prikon, takze bud menej muky a vymiesit redsie cesto a potom rucne domiesit muku aby bolo tuhsie alebo robit na 2x polovicne davky a potom zmiesit spolu

3009
31. máj 2026

Mne sa taký robot odpálil po 3 rokoch ako som začala kváskovať. Teraz mám Bosch 1500 W.