Je ryžovar naozaj lepší ako hrniec?
Ryžu varíme doma dosť často a už ma nebaví stále ju strážiť v hrnci.
Raz sa prilepí, raz je vodová, raz ju vypnem neskoro. Pozerám ryžovar, lebo vraj človek len nasype ryžu, vodu a nerieši.
Máte ho doma? Je ryža z neho lepšia a jednoduchšia? Ak ste spokojni, tak by ste mi mohli rovno napísať, aj aký máte? Ďakujem.
mame ryzovar niekolko rokov, naozaj je to tak, ze len das ryzu, vodu a nestaras sa, ale jedla som uz aj lepsiu ryzu
@anonym_autor ja snad už klasicky ryžu uvariť neviem🤣za mňa už si neviem predstaviť kuchyňu bez.naozaj iba nasypes,ochutis a zapnes,,samo sa vypne.znacku ti neporadil,určite je kopec oveľa modernejších teraz.My používame ryzovar kupovaný ešte v Írsku,keď ešte nebol synator na svete a syn bude mať 18♥️a stále nám dobre varí ryžu.
Ryzovar je super vec … aj na ryzu a ja v nom robim aj tarhonu a vychadza mi taka ako boli tie komunisticke jedalnove … chcelo to cas, ale je super. .
Mne sa ryzovar osvedčil.Mame ho cca 12 rokov a práve vypovedal službu Je to dobrá pomôcka do kuchyne,a tak určite nebudem bez neho
kup si kludne daky lacny. mala som za 22€ a teraz mam za stovku a neni v nich rozdiel. kupuj jednoduchy a lacny
@anonym_autor ja sa priznám, ja neviem variť ryžu a odjakživa sme aj doma použivali ryžovar (mam 26) a za mňa je to top.. dokonale pre tých čo nevedia variť ryžu
@anonym_autor Varenie ryže v ryžovare je určite jednoduchšie. Uvarí na presnú konzistenciu a nepripečie. My sme kúpili a neoľutovali. Je to obrovský rozdiel v porovnaní s varením ryže v hrnci na sporáku.
Ak chceš vedieť, aký model máme, tak sme kúpili tento, ale môžeš si vybrať akýkoľvek iný.
bez ryžovaru by som už ryžu nespravila, pred 20 rokmi boli u nás japonci a nechápali čo to robím za ryžu a tak som si na ich odporúčanie kúpila ryžovar, boli by mi aj doniesli len nebol by kompatibilný s našimi zásuvkami, lebo oni majú širokú škálu s rôznymi aplikáciami a tiež aj číňania, ryža z hrnca mi nechutí nedá sa ani trošku prirovnať ryže z ryžovaru, len kupujem kvalitnú ryžu
Už 20 rokov robím ryžu len v ryžovare a som spokojná. Jedine keď robím ryžu s kuraťom na arabský spôsob, tak robím v hrnci, inak sa nedá.
Ryzovar je super .👍👍👍👍👍
Šetrí to čas. Ja mám ryžovar v rámci multifunkčného hrnca a ryžu už varím len v ňom. Presne ako píšeš, dám ryžu, dám vodu a neriešim. Samé sa to vypne, tak to ani nesledujem, robím si iné.

Jednoduchšia áno a či lepšia, to záleží na preferencii. Poznám ľudí, podľa ktorých je najlepšia, u mňa osobne vedie klasika na cibuľke. 🙂