Prečo sa mi v ryžovare ryža pripaluje?
Nech dam vody viac alebo menej, spodna vrstva ryze je vzdy tvrda a prilepena o dno. Ryzovar po dovareni prepne na udrziavanie teploty a mam pocit, ze prave vtedy ju dosusi.
Moze to byt chyba ryzovaru? Alebo robim nieco zle? Dakujem za kazdu radu.
Ved k ryzovaru mas navod a minimalne v nasom bolo na kolko g ryze kolko ml vody a ked to robim podla toho nikdy sa mi ryza nevysusila.
Po dovareni nádobu vyber z ryzovaru. Pripeka sa pri zohrievani
nikdy sa mi to nestalo, ani keď nechám ryžovar po dovarení zapnutý aby sa hriala vlastne to nechávam vždy, nikdy nemiešam ryžu, niekde bude zrada buď zlý pomer ryža voda, alebo ryžovar nie je ok, ryžovar má byť bez starosti len tam dať ryžu a správny pomer vody soľ + prísady a tým to končí, žiadne vypínanie po dovarení alebo vyberanie nádoby, alebo premiešavanie ryže počas varenia, to som ani nepočula
nemáte poškodenú nádobu náhodou
@anonym_autor ja ju vzdy pocas varenia dvakrat premiesam a nic sa mi nepripeka, zaroven davam 1:2 ryza voda a ked dovari, tak ju hned vypnem, nenechavam to bezat
@anonym_9c770a
To si naco kupila ryzovar? ty si to pleties s hrncom.
Jedine co je dobre spravit kde je dovarena ju trochu
" nasusorit" ja som zila v azii a tam bezi cely den.
@anonym_9c770a
To si naco kupila ryzovar? ty si to pleties s hrncom.
Jedine co je dobre spravit kde je dovarena ju trochu
" nasusorit" ja som zila v azii a tam bezi cely den.
@anonym_bf9cd4 kazdy si moze robit ryzu ako chce 😂 hlavne aby chutila lol

@anonym_autor ja ju vzdy pocas varenia dvakrat premiesam a nic sa mi nepripeka, zaroven davam 1:2 ryza voda a ked dovari, tak ju hned vypnem, nenechavam to bezat