Je žehlenie naozaj také dôležité?
Ahojte. Je žehlenie naozaj také dôležité? Svorka bola u nás a videla ma ako skladám prádlo zo sušiaka a dávam ho rovno do skrine 😂 Dostala som prednášku o tom ako by som žehliť mala a že ona žehlí úplne vsetko… ale mňa to nebaví, nevidím v tom zmysel a niesom ani ochotná strácať s tým čas, radšej sa budem hrať s dieťaťom ako stať pri zehliacej doske. Zehlim len ked je niečo naozaj veľmi pokrčené a nedá sa to nosiť. Dokonca aj dieťatu som žehlila len do roka, potom už vôbec. Sušičku nemám, suším to normálne doma v izbe alebo na balkóne. Naozaj treba žehliť alebo je to už len prežitok?
no ani ja nezehlim vsetko zial priatel nosi do prace kosele za tyzden ma ich caka 7 ks taktiez ja nosim casto bluzky takze napr u mne nie je sanca nezehlit
Ja žehlenie milujem. Je to môj relax a meditácia. Bežne sa ma muž pýta, keď začnem všetkým trieskat, ze: "Vytočil ta niekto alebo len nemáš čo žehliť?" Veru, idem hodiť pracku, nemám čo žehliť. 🤣🤣🤣
1. manželka nežehlí a ja som veľmi rád, lebo ušetríme nemalé peniaze za elektrinu.
2. svokru si drž od tela! Nech sa stará o seba. Mne by raz skúsila dirigovať, tak ju chytím za golier a von s ňou!
Ty si pánom vo svojom dome, ona je LEN návšteva. Tak sa nedaj. Začína to žehličkou a potom ti bude chcieť riadiť celý život.
Daj jej jasne najavo mantinely a tvrdo. Na svokru žiadne city - odmerane! Svokra je len svokra nič viac.
Ideálny stav je taký, keď sa svokra bojí otvoriť ústa a dlho sa nezdrží.

Ak svokra "musí" žehliť, nech si žehlí, ale zato nemusí nútiť celú zemeguľu žehliť. Ja nežehlím vôbec nič. Mokré veci dobre vyplieskam pri vešaní a je ožehlené.