icon

Je žehlenie naozaj také dôležité?

7. júl 2022

Ahojte. Je žehlenie naozaj také dôležité? Svorka bola u nás a videla ma ako skladám prádlo zo sušiaka a dávam ho rovno do skrine 😂 Dostala som prednášku o tom ako by som žehliť mala a že ona žehlí úplne vsetko… ale mňa to nebaví, nevidím v tom zmysel a niesom ani ochotná strácať s tým čas, radšej sa budem hrať s dieťaťom ako stať pri zehliacej doske. Zehlim len ked je niečo naozaj veľmi pokrčené a nedá sa to nosiť. Dokonca aj dieťatu som žehlila len do roka, potom už vôbec. Sušičku nemám, suším to normálne doma v izbe alebo na balkóne. Naozaj treba žehliť alebo je to už len prežitok?

Strana
z3
mikadooo
8. júl 2022

Ak svokra "musí" žehliť, nech si žehlí, ale zato nemusí nútiť celú zemeguľu žehliť. Ja nežehlím vôbec nič. Mokré veci dobre vyplieskam pri vešaní a je ožehlené.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
akinom0077
8. júl 2022

no ani ja nezehlim vsetko zial priatel nosi do prace kosele za tyzden ma ich caka 7 ks taktiez ja nosim casto bluzky takze napr u mne nie je sanca nezehlit

vroni
8. júl 2022

Ja žehlenie milujem. Je to môj relax a meditácia. Bežne sa ma muž pýta, keď začnem všetkým trieskat, ze: "Vytočil ta niekto alebo len nemáš čo žehliť?" Veru, idem hodiť pracku, nemám čo žehliť. 🤣🤣🤣

lubosmihula
8. aug 2022

1. manželka nežehlí a ja som veľmi rád, lebo ušetríme nemalé peniaze za elektrinu.
2. svokru si drž od tela! Nech sa stará o seba. Mne by raz skúsila dirigovať, tak ju chytím za golier a von s ňou!
Ty si pánom vo svojom dome, ona je LEN návšteva. Tak sa nedaj. Začína to žehličkou a potom ti bude chcieť riadiť celý život.
Daj jej jasne najavo mantinely a tvrdo. Na svokru žiadne city - odmerane! Svokra je len svokra nič viac.
Ideálny stav je taký, keď sa svokra bojí otvoriť ústa a dlho sa nezdrží.

Strana
z3