icon

Ako zabrániť pokrčeniu prádla po praní?

Včera o 17:31

Ahojte. V poslednej dobe vyberam dost velmi pokrcene pradlo z pracky. Susim na susiaku, vytrepem pred vyvesenim, obcas aj vyhladim rukou. Vsetko teraz musim zehlit, lebo je to strasne pokrcene. Nemenila som ani gel na pranie ani avivaz ani program, stale periem 1 hodinu na 40 stupnov. Poradite prosim nejaku fintu, aby pradlo z pracky nebolo take pokrcene? Dakujem pekne

anonym_ac09ca
•
Včera o 17:33

Nezmenila si mnozstvo pradla? Ale ako ja teda zehlim kazde pranie a aj vzdy uz v detstve sa u nas zehlilo, neviem si predstavit bez toho tiez periem na 40°C.

autor
•
Včera o 17:39
@anonym_ac09ca

Nezmenila si mnozstvo pradla? Ale ako ja teda zehlim kazde pranie a aj vzdy uz v detstve sa u nas zehlilo, neviem si predstavit bez toho tiez periem na 40°C.

@anonym_ac09ca nie, nedavam ani prazdnu ani plnu pracku, tak akurat. Jasne pradlo je krajsie aj prijemnejsie vyzehlene, ale na to nemam velmi cas popri dvoch pracach, dvoch detoch a domacich zvieratach

domkakvet
•
Včera o 17:43

@anonym_autor nezehlim skoro nic, zehlim iba vynimocne, na susiaku potrebujes miesto aby pradlo nevyselo na husto a este ma napadlo ci peries tie iste veci, viac poradit neviem.

anonym_91e840
•
Včera o 17:46

Aké máš nastavené otáčky?

pjeria1
•
Včera o 17:57

možno znížiť otáčky by mohlo pomôcť

slavomira236
•
Včera o 18:09

Ja periem plny pracku na 1200 otackach . Pred vesanim streoem na susiaky m vsetko vyrovnane. Ja mam menej pokrcene ako zo susickumy na susiaku

anonym_44e346
•
Včera o 19:41

@anonym_autor ja si neviem ani predstavit neozehlit pradlo. Uplne inak vyzera, ina vona, hygiena, krajsie poskladane..

slavomira236
•
Dnes o 04:44
@anonym_44e346

@anonym_autor ja si neviem ani predstavit neozehlit pradlo. Uplne inak vyzera, ina vona, hygiena, krajsie poskladane..

@anonym_44e346 ja som v zivote zehlila mozno dvakrat a mame vsetko vonave s nepokrcene. Kosele obleky nenosime.

anonym_44e346
•
Dnes o 07:38
@slavomira236

@anonym_44e346 ja som v zivote zehlila mozno dvakrat a mame vsetko vonave s nepokrcene. Kosele obleky nenosime.

@slavomira236 OK 🙂