icon

Kde kúpiť kvalitnú nerezovú dosku na krájanie?

23. jún 2026

Ahojte. Dá sa niečo takéto kúpiť aj inde ako na Temu a v kvalite, že tam nie sú hneď škrabance, ale to aj niečo vydrží?

Kde kúpiť kvalitnú nerezovú dosku na krájanie?
martinmmartin
23. jún 2026

Skrabance budu "zo zakona" . Noze su tvrdene a doska nie takze skrabance budu, keby neboli tak dostane niekto nobelovku

anonym_f946c3
23. jún 2026

Ja som vyskúšala rôzne druhy kuchynských dosiek na krájanie (drevené, plastové, sklenené, keramické, antikorové) ale mne najviac vyhovujú drevené, pri ostatných som mala nepríjemný pocit, až sa mi "ježili chlpy". Aj keď nás presviedčajú, že drevené sú nehygienické, čítala som, že neošetrené drevo má samočistiacu schopnosť a nestrácajú ju ani výrobky z neho.

anonym_03ef43
23. jún 2026

Nerez bez skrabancov nebude nikdy ak na nej budes krajat.. vlastne ani nerez nie je prisposobena na noze, budu tupé

veselo_neveselo
23. jún 2026

Nie, skrabance tam budu hned a je to blbost! Ved krajat na tom, to si len otupis noze...

anonym_caeaeb
23. jún 2026

@anonym_autor Fuú, tak to nechcem vidieť tie nože, ktorými sa krája na takejto doske. Úplne zničené, a doska bez škrabancov určite nebude.

sisska96
23. jún 2026

Jeminečko tie blbosti z temu. Už nieeee. Normálnu drevenú. Nebudeš jesť ani plasty ani kov.

minesasubu
23. jún 2026

Ikea má drevenú to je omnoho lepšie

hedviga2
23. jún 2026

@anonym_autor drevenú mám. Plastovú, ten hnus som vyhodila veľmi skoro. Kvôli hygiene doporučujú drevené kuchynské pomôcky raz za čas vyvariť. Nerobím to a som presvedčená, že to nerobili žiadne gazdinyky roky predo mnou.

lukbe
23. jún 2026

Tieto slúžia akurát na akutaku ochranu kuchynskej dosky.

tundra
23. jún 2026

Je to blbost,ale ak chces objednaj si.
https://www.atreon.sk/nerezovy-plech-1x2-m--hru...