Kde kúpiť kvalitnú nerezovú dosku na krájanie?
Ja som vyskúšala rôzne druhy kuchynských dosiek na krájanie (drevené, plastové, sklenené, keramické, antikorové) ale mne najviac vyhovujú drevené, pri ostatných som mala nepríjemný pocit, až sa mi "ježili chlpy". Aj keď nás presviedčajú, že drevené sú nehygienické, čítala som, že neošetrené drevo má samočistiacu schopnosť a nestrácajú ju ani výrobky z neho.
Nerez bez skrabancov nebude nikdy ak na nej budes krajat.. vlastne ani nerez nie je prisposobena na noze, budu tupé
Nie, skrabance tam budu hned a je to blbost! Ved krajat na tom, to si len otupis noze...
@anonym_autor Fuú, tak to nechcem vidieť tie nože, ktorými sa krája na takejto doske. Úplne zničené, a doska bez škrabancov určite nebude.
Jeminečko tie blbosti z temu. Už nieeee. Normálnu drevenú. Nebudeš jesť ani plasty ani kov.
@anonym_autor drevenú mám. Plastovú, ten hnus som vyhodila veľmi skoro. Kvôli hygiene doporučujú drevené kuchynské pomôcky raz za čas vyvariť. Nerobím to a som presvedčená, že to nerobili žiadne gazdinyky roky predo mnou.
Je to blbost,ale ak chces objednaj si.
https://www.atreon.sk/nerezovy-plech-1x2-m--hru...

Skrabance budu "zo zakona" . Noze su tvrdene a doska nie takze skrabance budu, keby neboli tak dostane niekto nobelovku