icon

Kde kúpiť kvalitný 3D vianočný stromček?

6. dec 2024

Odkiaľ máte kvalitný 3D vianočný stromček? Nechcem veľký, len aby nezapáchal chemicky, bol hustý a prirodzený.

svetlonos
•
6. dec 2024

Kokos to už sa nedá napísať jednoducho vianočný stromček ale musíš k tomu hodiť to 3D 😂? Normalne som Googlila co myslíš 😁.
Ja som zabudla už z akej stránky sme objednali. No mame taky na paniku, je hustý a vôbec nepachol chemicky.
Ak obhednavas napriklad cez Amazon, mas k tomu takmer vždy aj recenzie a podla toho si ľahšie vyberieš. Tak veľa šťastia a vyber pekný stromček 🙂

kubkovan
•
6. dec 2024

My máme zo stránky www.mojvianocnystromcek.sk full 3D
a spokojnosť veľká 🙂

pupava567
•
6. dec 2024

Svet stromcekov. Da sa vybrat maly, velky, uzky, siroky,... Vyzera velmi prirodzene. Za nas skopojnost.

terry658
•
6. dec 2024

Na poľských trhoch v Oškerde. O 150 eur lacnejší ako na nete a krásny 😍

autor
•
6. dec 2024

@svetlonos nie každý má 3D ihličie, tak neviem akú máš problém.
@pupava567 mám odtiaľ predchádzajúci a smrdí.
@terry658 čo som pozerala na nete, nestali ani zďaleka 150€, takže určite bude lacnejší ako 150€ aj z eshopu 😁 Chcem max 120cm.

pupava567
•
6. dec 2024

tak to som prekvapena. nas vobec nesmrdi ale tak mozno iny vyrobok...

svetlonos
•
6. dec 2024

Aha tak, na to som vôbec nepomyslela. My sme vzdy mali tento teda 3d, uz ked mé boli decka. Normalna imitácia ihličia, nie tie látkové.

lilyianka
•
7. dec 2024

My máme z Vip Vianoce

terry658
•
8. dec 2024

Jaj,ja som brala 250 cm.

ekira1
•
8. dec 2024

Tak zrejme ten jej čo brala bol o 150€ lacnejší ako na nete. Nemala odkiaľ vedieť, že ty zháňaš maličký.

magduska2
•
8. dec 2024

Ahoj autorka,mam 3D stromček z VipVianoce...ale my sme si teda preň šli osobně, aj ked od ruky..chcela som ho vidieť na živo...inak online som videla este asi ďalšie 2 stranky "postele a postielky pre detičky" a "moj vianočný stromček" kde by som si určitě vybrala ,kedze uz som mala predstavu reálu a ceny sa mi zdají příznivější.

martinkaaa83
•
Odpoveď bola odstránená
•
moonlight1210
•
9. dec 2024

Tiez mame z VipVianoce. Boli sme si vybrat osobne, cestou do ineho mesta. A oplatilo sa. Nazivo som sa rozhodla pre uplne iny, nez som si na stranke vybrala.

Lebo som potrebovala vediet aj vahu, vidiet nazivo skladnost (kolko priestoru zaberie zlozeny i rozlozeny), farbu (fotka vie skreslit), ohmatat si texturu ihlicia a vidiet celkovu vysku a sirku nazivo.

Mala som vybranu jedlu, kupili sme borovicu.

nixinella
•
9. dec 2024

artiumstromceky.sk
My máme náš (240 cm) už tretie Vianoce a tento rok som objednala aj k babke, lebo ten ich starý 35-ročný už sa mrvil... Včera som ho rozbalila a fakt je veľmi pekný (120 cm), dali sme aj svetielka, čo sa dajú ovládať cez appku v mobile a super všetko.

wivienka111
•
13. dec 2024

odporucam pozri aj na kondele 🙂 👍 nechapem niektore tie ceny stromcekov v dnesnej dobe, tu je to aspon take normalnejsie 🙂

vandicka7
•
16. dec 2024

za mna jednoznacne kondela 🙂