Kde najlepšie poistiť domácnosť a spotrebiče?
Ahojte, kde najlepšie poistiť domácnosť? Hlavne spotrebiče a kde sa nevyhovaraju. Ďakujem
Spotrebice? to mi je divne... ja poistujem dom a domacnost. To akoze chces ak sa ti pokazi pracka aby ti opravili pracku? Viem ze nejake poistky zo ZSE na to su, ale aj to je limitovane vekom spotrebica (tusim 7 rokov, tak neviem ci mas po takej dobe este blocky, ja uz fakt nie) - skusenost nemam, pride mi to ako riadna blbost. Ale ak to niekto vyuzil, rada si vypocujem nieco co sa fakt stalo.
Spotrebice? to mi je divne... ja poistujem dom a domacnost. To akoze chces ak sa ti pokazi pracka aby ti opravili pracku? Viem ze nejake poistky zo ZSE na to su, ale aj to je limitovane vekom spotrebica (tusim 7 rokov, tak neviem ci mas po takej dobe este blocky, ja uz fakt nie) - skusenost nemam, pride mi to ako riadna blbost. Ale ak to niekto vyuzil, rada si vypocujem nieco co sa fakt stalo.
@katkaseiner Este ked kupis nieco cez kartu v CSOB, tak mas doplnkove pozarucne poistenie. Urcite to ale nikde nefunguje tak, ze niekto pride domov zadarmo opravovat stare spotrebice. Dalej nic nie je zadarmo a tie naklady na opravy zvysuju cenu poistenia a zaplatis tam tolko, ze sa ti oplati lepsie lacnejsia poistka inde.
@katkaseiner Este ked kupis nieco cez kartu v CSOB, tak mas doplnkove pozarucne poistenie. Urcite to ale nikde nefunguje tak, ze niekto pride domov zadarmo opravovat stare spotrebice. Dalej nic nie je zadarmo a tie naklady na opravy zvysuju cenu poistenia a zaplatis tam tolko, ze sa ti oplati lepsie lacnejsia poistka inde.
@patrike to je automaticky pri platbe ČSOB kartou?
@patrike to je automaticky pri platbe ČSOB kartou?
@letfenixa Nie, musis mat kreditku, nie obycajnu :
Podrobnosti o poistení nákupu ČSOBPodmienka: Tovar musí byť zakúpený kreditnou kartou Mastercard Standard alebo Gold.Minimálna hodnota: Poistenie sa vzťahuje na tovar v hodnote nad 60 EUR.Čo je kryté: Náhodné poškodenie, zničenie a odcudzenie tovaru.Trvanie ochrany: 12 mesiacov od uskutočnenia nákupu.Predĺžená záruka: Poistenie predĺženej záruky rozširuje krytie po skončení zákonnej záruky.Dôležité informácieLimity: Poistenie ochrany nákupu a predĺženej záruky je často limitované sumou (napr. do 3 000 EUR v závislosti od typu karty a aktuálnych VPP).
Určite Uniqa. Pred rokom sa nám pokazila sušička, prišiel opravár, urobil diagnostiku, poslali sme uniqe a poslali peniaze do pár dní. Kukali sme či sa nám to nesníva 😂 v dnešnej dobe...
Určite Uniqa. Pred rokom sa nám pokazila sušička, prišiel opravár, urobil diagnostiku, poslali sme uniqe a poslali peniaze do pár dní. Kukali sme či sa nám to nesníva 😂 v dnešnej dobe...
@simoli zalezi, co ste mali pokazene
Ja dávam mojim klientom viacero poisťovní na výber, pretože môžu mať rovnaké poistné sumy, ale cena konečnej poistky sa líši.
ahoj, mám poistenie ČSOB (nehnuteľnosť + domácnosť). Už som to tu pár krát písala. Podľa mňa je to úplne super poistenie, vyplácajú hneď.
Využila som, keď sa mi pokazila umývačka v byte ktorý som kúpila. Urobila som čestné vyhlásenie, že umývačka tam už bola, neviem cenu, urobila foto modelu, opravár mi dal vyjadrenie + PPD za výjazd a napísal, že oprava bude cca 145€ stáť. Poslala som do banky a preplatili mi tuším 190€ (145€ oprava + 45€ vyjazd a diagnostika).
Potom som to ešte raz na chladničku využila a výmenu ventilov v stupačkách. Za mňa super poistenie. Kvôli hypo mám poistenú nehnuteľnosť a dala som si pripoistiť aj domácnosť (čiže aj spotrebiče).
@simoli prosím ťa a aké poistenie konkrétne od nich máte? A aké všetky papiere k tomu potrebovali?
@simoli prosím ťa a aké poistenie konkrétne od nich máte? A aké všetky papiere k tomu potrebovali?
@dominika1922 Druh poistenia Balíček / rozsah poistenia Poistná suma / Limit plnenia
Poistenie
stavby balíček EXTRA 300 000 € 142,57 €
Poistenie
domácnosti balíček EXTRA 30 000 € 72,00 €
Poistenie
zodpovednosti balíček PLUS 500 000 € 0 € 16,38 €
Poistenie predĺženej záruky - 14,74 €

Co ocakavas od poistenia spotrebicov ?