Kde ste kúpili dobrú posteľ?
Kde ste si skupili postel ? Viete mi poradit ?
Vopred dakujem 🙂
@kliatana horsie je podla mna, ak je postel ukoncena takym tym celom, kde vkuse do toho potom kopes, ak je mala 😀
Tak su kadejake postele, nastastie. Je super, ze si kazdy vie vybrat podla toho, aka presne mu vyhovuje. Mne sa ale ta postel musi aj pacit 😀 Niekto kupuje len z hladiska praktickosti.
@moncurienula mne sa velmi pacila slonovinova, tak som nakoniec vybrala tu, ale bolo to tazke z tolkeho mnostva vzoriek sa rozhodnut pre jednu 😀
@lutomm úložný priestor je základ 😉 Pozerala som si už aj ich stránku, všetky vyzerajú super. Dokonca aj tie na nožičkách sa mi zdá, že majú úložný priestor, čo ma prekvapilo. Mala som pocit, že také sa nerobia 🙂
@humajnicek To si asi neviem predstavit. Ved tam nic nevojde 🙈 Kde taku mozem vidiet?
@pielka ano, to je ta od nich, tu sme si aj my vybrali veru, ale pacila sa nam aj tato https://nesia.sk/blog/produkt/postel-greta/, len sme rozmyslali, ci chceme stoliky potom zhanat niekde, alebo si vyberieme tu uz s nimi 😉 vyhrala ta so stolikmi.
@kliatana to si ako muz s farbami 😂 Ale v podstate ano, je to cca taky odtien.
@humajnicek mna to tiez prekvapilo, ze sa tam nieco zmesti, ale je to super. Vzdy som si myslela, ze len tie na zemi polozene mozu mat ulozny priestor.
@klaudi31 jezisi, obe vyzeraju super. a ktory vyklop ste si dali urobit? ja som doteraz ani len netusila, ze vedia pri jednej posteli urobit tolko variacii, az kym som si neprelistovala ich stranku. fakt si tam dokaze asi kazdy najst. teda ja uz par favoritov mam😂
@lutomm to sa kedysi tak robilo 😉 keď nebolo treba toľko úložného priestoru v posteliach alebo sedačkách, lebo boli byty preplnené skriňami 😂 Ja mám radšej také čistejšie línie a myslím, že dnes už to je celkovo viac o vzdušnom priestore a nie o vystavených a preplnených sekretároch 😀
@humajnicek Za mna postel veru nemusi mat ani ulozny priestor. 🙂 Da sa to rozvrhnut tak, aby bolo vzdy kam davat veci. Postel treba brat v prvom rade ako miesto, kde sa poriadne vyspiiis, nie ako odkladaci priestor 😅
@pielka to mi nemusis hovorit, vsak sama neviem, ktoru si vybrat. velmi sa spolieham, ze ked k nim pridem, budu mi vediet poradit, pripadne ma nasmerovat, co by sa mi podla nich aj v priestore viac hodilo, aj dizajnivo😉
@pumi21 dobrý spánok je úplne taký ten najdôležitejší faktor. Ale keď ja mám toľko vecí, že pokiaľ nechcem, aby byt nevyzeral ako skladisko a nebol plný skríň a komôd, chcem využiť každý skrytý úložný priestor 😉
Ja by som potrebovala všade dáke skryté úložné miesta, lebo mám toľko vecí, že už neviem, čo s nimi 😀
@pumi21 postel, ktoru som si pozerala na nete ja, mala moznosti bud s uloznym priestorom alebo bez. daju sa zvolit rozne varianty, aj vyklapanie v pripade ulozneho prestoru som videla rozne 😉
@daniska155 Tak ja mám skúsenosť len s otváraním doboku, neviem si to predstaviť mať doma asi ináč 😀
@pielka ja som doteraz tiez len tak mala, ale som zvedava, ake je to, ked odklopis cele dvojlozko, ci ako to povedat 🙂 neviem, co bude viac prakticke a kde sa budu lepsie veci ukladat.
@daniska155 Ja si myslím, že to je asi za jedno, ako sa to bude otvárať. Podstatné je, aby tam vošlo toho čo možno najviac. 😉
@joja101 uplne jedno to nie je, lebo vela zalezi od toho, kde je postel umiestnena, aky je tam priestor a z ktorej strany sa ti lepsie dostane k veciam, ktore su tam ulozene😉 treba toho zohladnit viac, aj ja som si myslela, ze to je len tak, az kym sme si nevyberali postel a nepomahali nam v showroome mysliet na taketo detaily.
@lutomm Taká otázočka- vy ste si vyberali aj matrac k posteli? Alebo to bola už súčasť tej postele? Čo je lepšie?

@daniska155 ved toto, asi nikto nechce, aby mu trcali nohy z postele 😂