icon

Kde ste kúpili dobrú posteľ?

26. sep 2022

Kde ste si skupili postel ? Viete mi poradit ?
Vopred dakujem 🙂

kliatana
2. mar 2026

@daniska155 ved toto, asi nikto nechce, aby mu trcali nohy z postele 😂

daniska155
5. mar 2026

@kliatana horsie je podla mna, ak je postel ukoncena takym tym celom, kde vkuse do toho potom kopes, ak je mala 😀

pumi21
5. mar 2026

Tak su kadejake postele, nastastie. Je super, ze si kazdy vie vybrat podla toho, aka presne mu vyhovuje. Mne sa ale ta postel musi aj pacit 😀 Niekto kupuje len z hladiska praktickosti.

klaudi31
9. mar 2026

@pielka ako vravim, ulozneho priestoru nie je nikdy dost. Ja mam napriklad kupene aj take obaly na skladovanie oblecenia, co vyzeraju ako ozdobne krabice, no vnutri je vsity space bag. Tie vyzeraju dobre aj na skrini polozene 😉

pielka
9. mar 2026

@klaudi31 Radšej som za tú posteľ/gauč, ak sa dá. Toto sú pre mňa proste lapače prachu 🙂

lutomm
11. mar 2026

@moncurienula mne sa velmi pacila slonovinova, tak som nakoniec vybrala tu, ale bolo to tazke z tolkeho mnostva vzoriek sa rozhodnut pre jednu 😀

kliatana
11. mar 2026

@lutomm to je pre mna proste bezova 😀 ale akoze musim povedat, ze za mna jednoznacne najkrajsia farba sedacky 😉 super vyber.

humajnicek
19. mar 2026

@lutomm úložný priestor je základ 😉 Pozerala som si už aj ich stránku, všetky vyzerajú super. Dokonca aj tie na nožičkách sa mi zdá, že majú úložný priestor, čo ma prekvapilo. Mala som pocit, že také sa nerobia 🙂

fabrika
19. mar 2026

@humajnicek To si asi neviem predstavit. Ved tam nic nevojde 🙈 Kde taku mozem vidiet?

klaudi31
24. mar 2026
@fabrika

@humajnicek To si asi neviem predstavit. Ved tam nic nevojde 🙈 Kde taku mozem vidiet?

@pielka niekedy clovek az tak na vyber nema 😉 Prasi sa aj na skrini tak, to je jedno, ci utrem aj toto alebo len skrinu.
@fabrika ja mam normalne na nozickach postel s uloznym priestorom a je to super. Ono to tak moze posobit, ze tam nic nedas, ale vojde tam toho celkom dost 😉

pielka
24. mar 2026

@klaudi31 Musela som si to normálne nájsť, lebo tiež som sa s tým ešte nestretla a celkom ma to zaujalo 🙂 A taktiež aj ten výklop spredu, príde mi to praktickejšie.

klaudi31
27. mar 2026

@pielka ano, to je ta od nich, tu sme si aj my vybrali veru, ale pacila sa nam aj tato https://nesia.sk/blog/produkt/postel-greta/, len sme rozmyslali, ci chceme stoliky potom zhanat niekde, alebo si vyberieme tu uz s nimi 😉 vyhrala ta so stolikmi.

pumi21
27. mar 2026

@klaudi31 Ja tam vidim len cenu od...Takze nakoniec sa to vysplhalo na kolko? 🙂

lutomm
31. mar 2026

@kliatana to si ako muz s farbami 😂 Ale v podstate ano, je to cca taky odtien.
@humajnicek mna to tiez prekvapilo, ze sa tam nieco zmesti, ale je to super. Vzdy som si myslela, ze len tie na zemi polozene mozu mat ulozny priestor.

daniska155
8. apr 2026

@klaudi31 jezisi, obe vyzeraju super. a ktory vyklop ste si dali urobit? ja som doteraz ani len netusila, ze vedia pri jednej posteli urobit tolko variacii, az kym som si neprelistovala ich stranku. fakt si tam dokaze asi kazdy najst. teda ja uz par favoritov mam😂

pielka
8. apr 2026

@daniska155 to už by som fakt nevedela, čo kúpiť, keď je toho toľko na výber. 🙈

klaudi31
10. apr 2026

@pielka vsak ani nehovorim, ze to bolo jednoduche, tych dilem bolo velmi vela. Obzvlast, ak sa ti paci viacero prevedeni, alebo ak mas take mnostvo uprav na vyber 😂

humajnicek
13. apr 2026

@lutomm to sa kedysi tak robilo 😉 keď nebolo treba toľko úložného priestoru v posteliach alebo sedačkách, lebo boli byty preplnené skriňami 😂 Ja mám radšej také čistejšie línie a myslím, že dnes už to je celkovo viac o vzdušnom priestore a nie o vystavených a preplnených sekretároch 😀

pumi21
13. apr 2026

@humajnicek Za mna postel veru nemusi mat ani ulozny priestor. 🙂 Da sa to rozvrhnut tak, aby bolo vzdy kam davat veci. Postel treba brat v prvom rade ako miesto, kde sa poriadne vyspiiis, nie ako odkladaci priestor 😅

daniska155
14. apr 2026

@pielka to mi nemusis hovorit, vsak sama neviem, ktoru si vybrat. velmi sa spolieham, ze ked k nim pridem, budu mi vediet poradit, pripadne ma nasmerovat, co by sa mi podla nich aj v priestore viac hodilo, aj dizajnivo😉

humajnicek
23. apr 2026

@pumi21 dobrý spánok je úplne taký ten najdôležitejší faktor. Ale keď ja mám toľko vecí, že pokiaľ nechcem, aby byt nevyzeral ako skladisko a nebol plný skríň a komôd, chcem využiť každý skrytý úložný priestor 😉

joja101
23. apr 2026

Ja by som potrebovala všade dáke skryté úložné miesta, lebo mám toľko vecí, že už neviem, čo s nimi 😀

klaudi31
27. apr 2026

@joja101 to uz je potom stadium, kedy ani ulozne miesta nestacia, treba zacat triedit a vyradovat 😂 Aj ked sa s niektorymi vecami sama tazko lucim. Preto som si aj do postele dala spravit ulozny priestor, proste vsade, kde to je len mozne.

pumi21
27. apr 2026

@klaudi31 Akoze si si dala spravit? Tak si ju uz kupila hadam, ci?

daniska155
28. apr 2026

@pumi21 postel, ktoru som si pozerala na nete ja, mala moznosti bud s uloznym priestorom alebo bez. daju sa zvolit rozne varianty, aj vyklapanie v pripade ulozneho prestoru som videla rozne 😉

pielka
28. apr 2026

@daniska155 Tak ja mám skúsenosť len s otváraním doboku, neviem si to predstaviť mať doma asi ináč 😀

daniska155
29. apr 2026

@pielka ja som doteraz tiez len tak mala, ale som zvedava, ake je to, ked odklopis cele dvojlozko, ci ako to povedat 🙂 neviem, co bude viac prakticke a kde sa budu lepsie veci ukladat.

joja101
29. apr 2026

@daniska155 Ja si myslím, že to je asi za jedno, ako sa to bude otvárať. Podstatné je, aby tam vošlo toho čo možno najviac. 😉

lutomm
5. máj 2026

@joja101 uplne jedno to nie je, lebo vela zalezi od toho, kde je postel umiestnena, aky je tam priestor a z ktorej strany sa ti lepsie dostane k veciam, ktore su tam ulozene😉 treba toho zohladnit viac, aj ja som si myslela, ze to je len tak, az kym sme si nevyberali postel a nepomahali nam v showroome mysliet na taketo detaily.

paulinoocka
5. máj 2026

@lutomm Taká otázočka- vy ste si vyberali aj matrac k posteli? Alebo to bola už súčasť tej postele? Čo je lepšie?