Kedy vetráte izby/dom v zime?
po zobudení a pred spaním. a cez deň ak je potreba (napríklad pachy z varenia apod.), samozrejme, v zime vždy krátko a na plné okno.
@daniela2202 inak hej, je to teraz sakra problem, niekedy som az zufala. A ze cisty vzduch na dedine.😬
Ako sa strieka sprej do nosa, kedy sa vetra, čo si obliekate k stolu? Je to len hlúposť ľudí alebo lenivosť pohnúť mozgom? Ako to je?
Rano po zobudeni a kedykolvek pocas dna. Ja si rada posedim pri otvorenom balkone aj v zime. :D Relax.
Prievanom vsetky izby do kriza kazde rano na 5 minut.ked varim cez den tak klasika vetracka.a pred spanim balkon uplne dokoran na dve minuty.vymenit vzduch nakomplet.
Cez víkendy alebo keď som doma, tak kedykoľvek kedy chcem, kedy mám potrebu čerstvého vzduchu. A keď sme v práci/škole, tak ráno po zobudení, keď prídem domov po celom dni a večer pred spaním.
Ráno po zobudení a večer pred spaním na pár minút otvorím všetky okná bez ohľadu na to koľko sme boli doma... Iné je keď sme celý deň doma, iné je keď sme len hodinu doma trošku oxidovali... Keď varím tiež vyvetrám celý byt, keď sme celý deň doma, aj na obed trošku prevetrám.. nedá sa to tak jasne povedať

Rano.pred spanim