Koľko stoja plastové okná na západnom Slovensku?
V 3i bytu, lokalita Zapadne Slovenosko? Dvojkomorove okna?
Samozrejme, dame to nacenit, len ma zaujima, ako sa pohybuju ceny v dnesnej dobe. Vdaka!
@thirstymonk 3 normalne okna, balkonove dvere a jedno take polokno :D hej,to ma zaujimalo,ze kolko cca jedno okno vyjde. Vdaka za orientaciu.
Priblizne tak, ale zavisi to od xy parametrov. Moze byt okno aj za 400, ale aj za900
@kacena1303 ale tak to je tiez drahsie. My sme menili dvoj za troj. A nam povedal ze na okno je to rozdiel cca 100€.
@maryetta no kedysi keď sme dávali prvé okna robiť tak nás jedno okno vyšlo do 200€ samozrejme už mali nejaký ten “piatok” tak sme sa rozhodli vymeniť ( už aj tak prefukovalo cez ne) a vravím si tak v duchu že jedno +-500€ keďže všetko išlo hore a nech sa páči cez 900€ som myslela, že spadnem z tej stoličky 😂 dávali sme cez Incon vraj najlepšie tak som zvedavá keď príde zima či je to ozaj tak. Ale treba podotknúť, že keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú
@maryetta no kedysi keď sme dávali prvé okna robiť tak nás jedno okno vyšlo do 200€ samozrejme už mali nejaký ten “piatok” tak sme sa rozhodli vymeniť ( už aj tak prefukovalo cez ne) a vravím si tak v duchu že jedno +-500€ keďže všetko išlo hore a nech sa páči cez 900€ som myslela, že spadnem z tej stoličky 😂 dávali sme cez Incon vraj najlepšie tak som zvedavá keď príde zima či je to ozaj tak. Ale treba podotknúť, že keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú
@kacena1303 , môžeš prosím napísať, ako ste spokojní po dlhšej dobe, ďakujem

Podľa toho, koľko máš okien, ale tých 600€/okno môžeš kľudne rátať, keď aj sieťku, aj žaluzie...