Je cena okien 3 700 € v poriadku?
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o názor na cenovú ponuku na okná okres Piešťany). Ide o výmenu troch kúskov, v cene je už montáž, demontáž a vysprávky.Prvé okno (2-sklo) má žalúzie aj sieťku.Druhé okno (2-sklo) je úplne bez žalúzií a bez sieťky.Tretie (balkónové dvere, 3-sklo) má v cene dverovú sieť proti hmyzu.Je tam zľava, takže konečná cena je 3 700 € aj s DPH.Je táto cena na dnešnú dobu v našom okrese v poriadku ? je to firma Samozrejme. Ďakujem!
@adamneznamy800 Tie balkónové dvere mi prídu ok na to že 3sklo, sieťka, kvalitný profil, väčšie rozmery, ale tie obyčajné dvojsklá na normálne menšie okná mi prídu cenovo prestrelené, čakala by som nejakých 800-900 eur kus. Teda určite by som si dala urobiť aj iné cenové ponuky.
Urcite viac firiem- viac ponuk
nase boli lacnejsie, daj si ponuku spravit este aj inde a uvidis, davali sme trojsklo
Ahoj, skúsila som nahodit specku do AI, len som dala omylom stred SK:
@klarissk určite ale vyžiadaj viac ponúk, 2okna máš prakticky rovnaké, tam majú rezervu. Pri poslednej položke mi tvoja cena príde veľmi nízka, radšej si over či máš nacene aj komplet s dverami. Nikde nemáš uvedenú farbu (okna, parapety, vnútri, vonku) tak som uvažovala biele. Ak chceš iné, treba určite upresnit aj dodavatelom.
@klarissk určite ale vyžiadaj viac ponúk, 2okna máš prakticky rovnaké, tam majú rezervu. Pri poslednej položke mi tvoja cena príde veľmi nízka, radšej si over či máš nacene aj komplet s dverami. Nikde nemáš uvedenú farbu (okna, parapety, vnútri, vonku) tak som uvažovala biele. Ak chceš iné, treba určite upresnit aj dodavatelom.
@klarissk ešte som zabudla doplniť drevenú sieť, ale celkom nemyslím že máš ponuku mimo trhu.

daj si urobiť viac cenových ponúk. aj od iných dodávateľov . Potom si vyberieš.