Ktorý tyčový vysávač s vymeniteľnou batériou zvoliť?
Poraďte. Aj s vymenitelnou batériou. A s nádobou na smeti dole.
Už som rozmýšľala nad Dysonom, ale potom som vyskúšala u známej, síce inej značky, ale podobný, že mal tu nádobu na smeti hore, a bol pre mňa ťažký.
Teraz mam aeg, ale to je na max. 3 roky a batéria sa nedá meniť, už odchádza. Tiež nie je najlahsi, ale tu nádobu ma dole pri kefe, a tým je ta hmotnosť pre mňa dobre rozmiestnena.
Mam dyson V12 a vobec neni ťažký😅 v15 tka je ťažšia ale ma aj vacsiu nádobu na smeti a hodí sa viac do veľkého bytu
Aj my mame po kadejakych skusaniach inych tycakov dyson a je perfektny. Vobec nie je tazky, prvych par vysavani to bol len trochu nezvyk, teraz uplne bez problemov v jednej ruke dieta a druhou vysavam
@zuzkaadusko pouzivam na drevo masiv podlahu a linoleum.. a mà aj na koberce inu hlavicu . Koberce mame aj take chlpate shaggy styl. Zda sa mi ze je gen5 ( ma na sebe len ze Dyson mm kupil v usa) Mne islo Hlavne o to aby bol bez kablovy a dobre sal.
@mane01 ten Dyson je dobry mam dva bezkablove tycove vysavace jeden je na prizemi druhy mam na poschodi ten je znacka shark ( ten mà dve baterie daju sa vyberat a nabijat mimo vysavac . Mam ich rovnako dlho len mam pocit ze ten Dyson lepsie saje. A ma take modre svetlo co mi ukazuje prach a spinky co volnym okom ani nevidim. Milujem cistu podlahu . Pri detoch vselijake omrvinky su hnet tak len vytiahnem Dyson a za par minut je to 👍
Ďakujem za odpovede. Pôvodne som tiež uvažovala dat majstrovi opraviť tu batériu, bolo by to vraj do stovky, ale aj kefa mi odchádza a neviem zas ako dlho to vydrží.
Možno vyskúšam ten dyson, uvidím.

Ak ti tvoj velmi vyhovuje (a inak nie je opotrebovany), bateria sa pravdepodobne vymenit da. Hod presne typove oznacenie tvojho vysavaca do googla resp. youtube a popozeraj. Sikovny kutil (rodina, kamarat...) ti to bude vediet rozobrat, podla presneho oznacenia na nej bateriu objednat a vymenit.