Tyčový vysávač - bez mopu
Prosím poradte mi znacky, nepiste ale iba Dyson alebo Rowenta, cely nazov + čo Vám vyhovuje prípadne nevyhovuje 🍀
Mame Xiaomi tycovy a zvladne aj nasho dlhosrsteho hunateho psa. Ma aj svetielko, vidim vsetok bordel a ako mizne. Za mna super. Model tusim G20 max
Kkso ja som fakt na dnes unavená 😂🙈 čítam že Tyčový vysávač - bez mozgu 😂😂😂🤦♀️
Kkso ja som fakt na dnes unavená 😂🙈 čítam že Tyčový vysávač - bez mozgu 😂😂😂🤦♀️
@anonym_ac18c5 ved pravdu pises. Nema mozog 🤣
Mame Xiaomi tycovy a zvladne aj nasho dlhosrsteho hunateho psa. Ma aj svetielko, vidim vsetok bordel a ako mizne. Za mna super. Model tusim G20 max
@gaia14 tiež máme spomenutý a som s ním veľmi spokojná. Dá sa ho perfektne klbit a často aj nadstavce využívame. Jediná nevýhoda, že stojan je potrebné vŕtať do steny, ale to sme si poriesili v špajzi, takže nám nikde nezavádza. Ešte musím vyzdvihnúť nabíjanie . Žiadna ohyzdna stanica, jednoducho kabelova nabíjačka, ktora sa potom odloží 💁♀️
Uplne jednoduchy Eta moneto pred viankcami stal cca 100e. Na denne upratovanie absolutne postacujuci.parkuje v rohu obyvacky stale je po ruke.raz za tyzden ho poriadne vycistim a maka dalej..
My mame Dyson V12 Detect Slim Absolute nejaku poslednu verziu a teda dobry je, lahky, dobre sa s nim vysava, ten turbo mod ma vysoky saci vykon ale zasa kratku vydrz. Uz som tu ale v inej teme pisala, ze si nie som 100% ista, ze stoji za tie peniaze 🙂 myslim, ze sa da kupit aj cenovo efektivnejsi s podobnymi kvalitami. Ale teda spokojna som, spokojnejsia by som bola, ked by nebol taky drahy 🙃
Samsung Bespoke Jet Pet- samostatne stojaca základňa, ľahký, nemá svetielko, ale má takú funkciu, že v základni je klasické vysávačové vrecko a keď dovysávam, stlačím jeden gombík a bordel sa vysade zo zbernej nádoby do toho vrecka. Máme ho asi trištvrte roka a vrecko som ešte nemenila, tak sa to tam tlakom natlačí, že ešte stále nie je plné a vysávam denne. Má rôzne nádstavce v balení.
Ja mám teda Philips AquaFusion v tej najvyššej rade so všetkým príslušenstvom. ja to milujem, že nás 4i byt je za 20 minút vysatý a vytretý dočista. Nabíja sa priamo v držiaku, čistí sa naozaj veľmi jednoducho. Nakoľko je bezkáblový vysáva pravidelne aj manžel.

sem sa pripojim, lebo by som chcela taky vysavac, ale kedze su dost drahe, radsej si necham odporucit niekym, kto ho uz doma ma...