icon

Tyčový vysávač bez mopovania: Aký typ odporúčate?

evickuska
20. mar 2026

Ahojte, poradíte mi konkrétny typ aký máte Vy? Žiadne mokré čistenie a podobne. Čisto na vysávanie, ako Vám drží batéria, ako je ťažký a pod. celková údržba. V predoslom statuse mi 5 ľudí napísalo Dymos a nič viac 😁 aj keď je to od 200 do 1000 €.

biba_18
20. mar 2026

ja mám teslu - ale nemám akumulátorový

guudy
20. mar 2026

@evickuska to nie je pravda. Viacero ludi ti v predchadzajucich diskusiach napisalo konkretny model a nielen znacku. Je zbytocne zakladat x-tu identicku diskusiu…
Mam Dyson 12 absolute slim.

madeincssr
20. mar 2026

@evickuska nie Dyson? Sustred sa aj na to, ci by ti vadila nutnost neustale drzat zapinacie tlacidlo (viacere aku vysavace to maju). Toto je vlastnost, ktoru sa zvacsa nedocitas v popise vysavaca a mnohym ludom to vadi.

amonet
20. mar 2026

https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-shark-bu3521e...

nemusis drzat tlacitko zapnutia, ma vlastnu stanicu kde sa vysype po vysavani nemusis ho stale vysypavat, povysavam s tym cely 2 izbovy byt na jeden krat, zvladne aj koberce, a zvladla s nim vysavat aj 5ročna

mozembytktokolvek
Odpoveď bola odstránená
anonym_5a6d04
20. mar 2026
@mozembytktokolvek
Odpoveď bola zmazaná

@mozembytktokolvek dosť pravdepodobne myslela dyson

anonym_0d0e86
20. mar 2026

Mám Rowenta xpert a akurát som pozerala je za fajn cenu
Je to taký lepší priemer a som spoko,mam dlho
Vydrží takú pol hodku,aj potiahne, aj koberce

evickuska
autor
20. mar 2026
@guudy

@evickuska to nie je pravda. Viacero ludi ti v predchadzajucich diskusiach napisalo konkretny model a nielen znacku. Je zbytocne zakladat x-tu identicku diskusiu…
Mam Dyson 12 absolute slim.

@guudy ano? ale tie anonymne som nebola ja ale dobre kludne obvinuj 🤞

evickuska
autor
20. mar 2026
@anonym_0d0e86

@anonym_0d0e86 30 minut je dost malo 😔

evickuska
autor
20. mar 2026
@amonet

https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-shark-bu3521e...

nemusis drzat tlacitko zapnutia, ma vlastnu stanicu kde sa vysype po vysavani nemusis ho stale vysypavat, povysavam s tym cely 2 izbovy byt na jeden krat, zvladne aj koberce, a zvladla s nim vysavat aj 5ročna

@amonet vyzera dobre az ta stanica je mohutna

evickuska
autor
20. mar 2026
@madeincssr

@evickuska nie Dyson? Sustred sa aj na to, ci by ti vadila nutnost neustale drzat zapinacie tlacidlo (viacere aku vysavace to maju). Toto je vlastnost, ktoru sa zvacsa nedocitas v popise vysavaca a mnohym ludom to vadi.

@madeincssr moj Electrolux za 100 a nieco to nema ale nesaje uplneze zle...

arah
20. mar 2026

Mám Bosch a 2 baterky

amonet
20. mar 2026
@evickuska

@amonet vyzera dobre az ta stanica je mohutna

@evickuska neni, je to spratne, pekne to v tom stoji my to mame v malinkom kusku medzi detskym kozmetickym stolikom a dverami a nezavadza

kocuris
20. mar 2026

Rowenta. Ťahá ako besná. Cena okolo 200€, neviem presný typ... Spokojnosť. Oproti napr. Xiaomi má lepší ťah aj výdrž batérie.

kocuris
20. mar 2026

Rowenta X force flex

kocuris
20. mar 2026

Toto čudo od Xiaomi Mi... to je taká mechanická metla... 130€. Xiaomi nebrať. Bieda. Ťahá slabo, údržba zlá. Rowenta. Dyson je pridrahý ale musí to byť delo

kocuris
20. mar 2026

Myslím, že toto je tá moja Rowenta... bol to dar, za tie peniaze by som si ju asi nekúpil... aj keď niekde je ešte drahší...https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-rowenta-rh203...

kocuris
20. mar 2026

Jediné mi vadí, pridlho sa nabíja, výdrž bieda, ale na 1 nabitie 3 izbový byt dáš

evickuska
autor
20. mar 2026
@kocuris

Myslím, že toto je tá moja Rowenta... bol to dar, za tie peniaze by som si ju asi nekúpil... aj keď niekde je ešte drahší...https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-rowenta-rh203...

@kocuris tieto skladacie akoby moc nechcem

evickuska
autor
20. mar 2026
@guudy

@evickuska
Ty nevies, ze toto je tvoja 4. diskusia??? Potom odporucam riesit to s odbornikom ;)

@guudy 1 topic bola tema medzi dvoma produktami... to, ze ako aj vidis dalsie 2 premenuju moj problem nie je 🤞😂 ze mas na to cas ma takto sledovat 😂😂😂
v kazdom pripade tato skupina bola nova a mala ledva 30 ludi cize aj taka zodpovedanost otazok 🤞

evickuska
autor
21. mar 2026
@kocuris

Rowenta. Ťahá ako besná. Cena okolo 200€, neviem presný typ... Spokojnosť. Oproti napr. Xiaomi má lepší ťah aj výdrž batérie.

@kocuris ano? vela ludi mi hovori, ze Rowenta dost sa kazi batetia...

evickuska
autor
21. mar 2026
@anonym_0d0e86

@anonym_0d0e86 mas link?

evickuska
autor
21. mar 2026
@anonym_5a6d04

@mozembytktokolvek dosť pravdepodobne myslela dyson

@anonym_5a6d04 ano zle mi upravila klavesnica, Dyson

urshullita6541
12. apr 2026

kvôli deťom a hlavne psovi - máme borderku, sme si kúpili tyčový eta terier 3 v 1 a ten je riadne dobrý 🙂 som s ním spokojná 🙂 nemá kábel, vydrží bežné vysávanie u nás doma na nabitie, má ohybný kĺb ktorým sa dostane pod gauč aj pod posteľ a povysáva všetok bordel, dokonca aj chlpy z koberca idú dobre

anonym_40dc39
14. apr 2026

ja uz mam dlhsie tycovy od znacky eta, ja som s nim spokojna, za mna je s nim velmi lahka a pohodlna manipulacia 🙂 viem sa s nim bez problemov dostat aj pod gauc