Kuchynská linka po strop: Výhody a nevýhody?
Kuchynská linka po strop - vyzerá to pekne a úložného priestoru bude dosť. Len rozmýšľam, či tie horné skrinky človek reálne využíva.
Máte linku až po strop? Je to praktické? Výhody? Nevýhody? Ďakujem.
Ano, mam. Vo vrchnych policiach su ulozene veci, ktore sa pouzivaju len obcas. Formicky a formy na pecenie, viecka na zavaranie, velke boxy do chladnicky, boxy na zakusky... Jedina nevyhoda, ze si musim doniest stupienok aby som ich vybrala, ale zas to netreba az tak casto vyberat a odkladat, takze nevadi
Budeme takú mať v novom bývaní. Plánujem tam davať také veci, čo sa často nepoužívajú, keďže budú horšie dostupné. Aj teraz mám 1 skrinku, kam odkladám napr.veci na pečenie, ktoré použijem 2x do roka (valček, vykrajovačky, dózičky...)
Máme v byte. Mám tam uložené sezónne veci , veci ktoré často nepoužívam.
@anonym_autor
Mame a dvierka su vyklapacie
my máme kuch. linku čo nie je po strop - bežná výška a aj tak som nútená si zobrať stoličku keď chcem odtiaľ niečo zobrať.
@anonym_autor my mame po strop a v hornych polickach su veci, co casto nepouzivame. Predtym v starej kuchyni sme ich mali na skrinkach a bolo to skarede. A stale to bolo treba umyvat, vsade hore bola masnota. Skrinky po strop su za mna ovela praktickejsie a krajsie
@anonym_autor Tam nie je ziadna nevyhoda v linke az po strop. Lepsie to vyzera, mas ulozny priestor. Ak nechces, nevyuzijes. Na stolicku musis liezt aj ked nemas skrinky po strop aby si utrela prach. A vzdy tam nieco skonci co prave nema kam ist a vyzera to hrozne take naukladane kramy hore.
Aj my máme až po strop, mám tam väčšinou vianočné formičky a formy čo používam minimálne. Alebo nejaké plastové dózy. Podľa mňa taká linka vyzerá dobre, nepadá tam prach a nemám tam poukladané somariny🙂
@anonym_autor Podla mna to praveze vobec nevyzera dobre ale skor stiesnene. Ideal je ked mas moznost nemat vrchne skrinky ale nie kazdy ma priestor do sirky, zial.
@anonym_autor mam, hore mam veci, co vytiahnem maximalne raz za rok, vyzera to dobre

Mám doma , skladujem tam sezonne veci a velke spotrebiče čo používam raz za čas, tak isto tam mám dozy
tak isto tam nemusím utierať prach
kuchyna vyzerá viac ucelene mne osobne sa nepačí ked vidím linku a hore kopu hlupostí poukadaných
nevýhoda že musím isť na rebrík