icon

Kuchynská linka bez úchytiek: výhody a nevýhody

20. júl 2026

Páčia sa mi kuchyne bez úchytiek, také čisté a jednoduché.
Len sa bojím, či nie sú stále ochytané dvierka, či sa to dobre otvára mokrými rukami a či človek po čase nenadáva, že klasické úchytky by boli praktickejšie.
Máte doma linku bez úchytiek?

anonym_039d6d
20. júl 2026

Daj si radšej zafrezovane. Do push systemu by som uz nesla (mam ho v skriniach na chodbe).

anonym_17f0b9
20. júl 2026

Máme kuchyňu bez úchytiek. Jasné, občas sú dvierka zasvinené a treba ich utrieť. Za mňa je zase praktickejšie rýchlo pretrieť rovnú plochu ako zdĺhavejšie čistiť záhyby úchytiek.

pupavocka101
20. júl 2026

@anonym_autor zafrezovane uchytky su teraz asi take naj a podla mna aj ked mas uchytky aj bez, tak sa stane ze proste dvierka su zaspinene

biba_18
20. júl 2026

ja mám bez úchytiek, ale nie push systém. z toho ma vyliečila návšteva kuchynského štúdia, kde sa otvárali skrinky kedykoľvek do nich človek náhodou zatlačil bokmi…
nemám ale ani zafrézované (mne osobne sa to nepáči). mám zapustené lišty. push mám iba na úplne horných skrinkách…

anonym_0bf8a0
20. júl 2026

@anonym_autor mám bez úchyliek. Nemusím umývať úchytky a otrasne to podľa mňa vyzerá hlavne na horných skrinkách. Spodné nemám ani push up ale schované uchytenie

wiwi28
20. júl 2026

Ja mám push na horných skrinkách (jedna skrinka po 9r pomaly začína haprovať, zle sa zatvára) a zafrézované úchytky spodných skriniek. Máme už 9r bielu linku vo vysokom lesku a som spokojná.

anonym_7193e4
20. júl 2026

@anonym_autor mam a mam matny povrch, cistim veru horne skrinky. Ale aj tak sa mi to paci viac.

anonym_cd02ce
20. júl 2026
@biba_18

ja mám bez úchytiek, ale nie push systém. z toho ma vyliečila návšteva kuchynského štúdia, kde sa otvárali skrinky kedykoľvek do nich človek náhodou zatlačil bokmi…
nemám ale ani zafrézované (mne osobne sa to nepáči). mám zapustené lišty. push mám iba na úplne horných skrinkách…

@biba_18 čaj na menopauzu🤣som v tom s tebou.
@anonym_autor my máme zafrezovane push by som nechcela

biba_18
20. júl 2026
@anonym_cd02ce

@biba_18 čaj na menopauzu🤣som v tom s tebou.
@anonym_autor my máme zafrezovane push by som nechcela

@anonym_cd02ce 😂🤦🏼‍♀️

tilly
20. júl 2026

Ja mám jednu takú. Nepoužívam ju často. Z toho push systému by ma porazilo. Radšej zafrezovane uchytky. To mám v hlavnej kuchyni, už 13 rokov a nie je s tým problém.