Lamely na stene za televízorom
Dobrý deň. Už som zúfalá 🙈. Chcem si dať lamely na stenu za televízor ale nemám žiadnu predstavu. Má niekto niečo také a mohol by dať fotku ako inšpiráciu? Hľadala som na nete ale väčšinou sú tam steny dlhé a ja mám klasický byt. Čo znamená že televízor je na stene medzi dvoma vchodmi a šírka steny je 2 metre. Preto neviem ake to tam dať a či na celú stenu alebo len do pol.... keďže aj televízor bude väčší a skrinky vedľa neho mi tam už nevojdu. Aj keď nemáte lamely ale niečo iné. Len aby som aspoň ako tak mala predstavu. Ďakujem
normálne kamoš má telku medzi 2 oknami ... dal tam takú telku aby mu tam vošla ... za telkou má obklad...
či o čo ti ide konkrétne? 2 metre je ok šírka ... keď tak rozmýšľam aj svokra má tak medzi dverami ...
@19martina85 pridaj fotku a povedz čo chceš a chat GPT ti spravi navrhy.. Pripadne na pintereste je toho vela
@natalia328 áno už som to urobila ale nepáči sa mi to. Skúsim dať fotku ako mi vygeneroval Grmini
@natalia328 áno už som to urobila ale nepáči sa mi to. Skúsim dať fotku ako mi vygeneroval Grmini
@19martina85 toto je teraz reálna
normálne kamoš má telku medzi 2 oknami ... dal tam takú telku aby mu tam vošla ... za telkou má obklad...
či o čo ti ide konkrétne? 2 metre je ok šírka ... keď tak rozmýšľam aj svokra má tak medzi dverami ...
@biba_18 áno je to v pohode len neviem či dať lamely na celú tú 2 m stenu alebo iba polovicu alebo ako to tam dať.. lebo televízor bude už väčší aby to nejako vyzeralo... A akej farby. Dole som dala foto ako to teraz vyzerá a ja by som chcela zmeniť.. aj nábytok aj dať tie lamely... A pre predstavu som chcela len že ako to niekto má aby som to nezhovadila 🙈 a necítila sa ako v chate
Nad peknou tapetou si nerozmyslala?
@la_dolce_vita aj áno len neviem akú.. len nejako na také vecí nemám predstavivosť 🙈.. ja musím niečo vidieť a podľa toho sa odraziť
aha tak ...
no, syn má doma dosku a iba za telkou a aj to nie za celou ... takto nejako:
@19martina85 zrusila by som tu hornu policku - ja osobne aj tie lamely, zmensuju priestor.
a vyrazne meniu telku, tato je na ten proestor obrovska
ak uz musia btr, tak potom tak, ako dala
@biba_18 na tom obrazku, ako to ma jej syn.
uuuplne jendoducha skrinka, minumul caciek maciek
@la_dolce_vita aj áno len neviem akú.. len nejako na také vecí nemám predstavivosť 🙈.. ja musím niečo vidieť a podľa toho sa odraziť
@19martina85 kedze to nie je velka plocha, tak nejaku svetlu by som dala. V Obi maju vyber za par eur. My mame tmavu, ale pristor medzi dverami vacsi a inak vsetko biele.
My mame len takto (navrh od architektky, lamely ale sedia), chcela som to potiahnut dalej ale je tam priprava na klimu, ktoru budeme riesit a nechcelo sa mi s tym uz...tak mame len takto, mne sa ale paci aj ta prva fotka co si dala.
@petamich krásne to máš. Mám tieto farby v obývačke okrem steny. Nejako tak by som to chcela len inak to ukáže na dlhej stene ako krátkej. Ale aj tak by sa dalo
@petamich krásne to máš. Mám tieto farby v obývačke okrem steny. Nejako tak by som to chcela len inak to ukáže na dlhej stene ako krátkej. Ale aj tak by sa dalo
@19martina85 na kratkej stene by to mozno bolo privelmi kratke pravdu mas, ale zasa ak by si to dala poza celu telku, podla mna by to pekne vyzeralo 🙂 aj ako teraz davala @sona272 pekne to ukaze
Takto mi to vygenerovalo gemini
A televízor bude taký ako tu na fotke.
@19martina85 no podľa mňa ok, ale bez tej police nad televízorom a ten televízor vyššie.

@19martina85 pridaj fotku a povedz čo chceš a chat GPT ti spravi navrhy.. Pripadne na pintereste je toho vela