Ľutujete výber čiernej kuchynskej linky?
Stačí sa dvierok dotknúť a hneď na nich vidno prsty, mastné fľaky aj zaschnuté kvapky. Kuchyňa vyzerá pekne len chvíľu po utretí a už ma to začína otravovať.
Máte čierne matné dvierka tiež také náročné, alebo záleží od povrchu?
Mám ju len dva roky :-/
Lutujem 🙈 ale nemozem sa priznat muzovi, lebo ma varoval a ja som ju velmi chcela. Tak vyrobil. A ja furt cistim 😆
@anonym_autor Cierna kuchyna? Co nemas vkus?
Ano lutujem, nerob to
Čierna je snáď najnepraktickejšia farba nielen na nábytok, ale aj vodovodné batérie a auto, moto, bajk. Je pekná len v katalógu, alebo ak danú vec nebudeme používať (umyté auto, moto, bajk v garáži). Navyše veci, ktoré sú momentálne módne, sa o to rýchlejšie človeku zunujú.
@anonym_autor No,to by somsa citia,jak v dome smutku.Nokdy v zivote, ziadny nabytok ,Vsak to ti musi robit aj tmu
Čierna je snáď najnepraktickejšia farba nielen na nábytok, ale aj vodovodné batérie a auto, moto, bajk. Je pekná len v katalógu, alebo ak danú vec nebudeme používať (umyté auto, moto, bajk v garáži). Navyše veci, ktoré sú momentálne módne, sa o to rýchlejšie človeku zunujú.
@anonym_5e83c4 my máme v 2 nehnuteľnostiach čierne batérie aj umývadlá a sprchovú hlavicu a vyzerajú ako nové. Ziadne fĺaky, stekance.

@anonym_autor Ľutujem, ale keďže bola drahá, nevymenim ju tak skoro. Našťastie je to na chalupe a nie som tam tak často, aby má to hnevalo. A keď už, stačí mi zložiť si okuliare a nevidím žiadne odtlačky a fľaky.