Skúsenosti s čiernou matnou kuchyňou. Neodporúčam!
babi prosim vas nedavajte si to nikto. ja som tak strasne chcela modernu kuchynu ze som nedala na reci muz ma odhovaral ze na tom vsetko uvidno a ja ze neee ved to ma mat nejaky specialny povrch proti otlackom. hovno. kazdy jeden prst kazda kvapka vody vsetko tam vidno a to mam dve male deti takze si viete predstavit ako to vyzera po jednom doobede. upratujem to od rana do vecera uz mi z toho drbe vazne a stale to vyzera spinavo. mate niektora nejaky overeny pripravok co na tom nenechava smuhy lebo ja uz som skusila vsetko mozne aj handry z mikrovlakna a stale des. lutujem to kazdy den ze som radsej nedala obycajnu bielu lesklu. mate to niekto tiez takto doma? co s tym robite?
Biela a cierna bola hit minulych dni, dnes uz skor letia ine dekory. Ale ta cierna je asi najhorsia.
@anonym_ffb22e biela lesklá je na údržbu super👌
Vymen dvierka
Vymen dvierka
@anonym_2375bf viac sa oplatia prestriekat (takto sme to riesili my s linkou v byte). Dvierka su najdrahšou položkou na linke.
kupit foliu a prelepit .. alebo skusit neaky cistit protiu otlackom mozno?
@anonym_autor toto si neskúšala? Ja teda ešte nie, ale mám v pláne...sama som zvedavá, či to bude fungovať
@andreakotesova veru, ani, ani umyvat by nebolo treba, ale tak prebehnem, aby som nebola za spindiru, skor, kvoli prachu
Biela a cierna bola hit minulych dni, dnes uz skor letia ine dekory. Ale ta cierna je asi najhorsia.
@anonym_ffb22e minulost pre tych, co maju radi drevodekor a farby. Ja nemusim ani drevo, ani farby
Matnu uz nikdy my mame antracit, taky isty horor, ak by som este niekedy robila kuchynu, tak jedine celu drevenu.
@anonym_autor toto si neskúšala? Ja teda ešte nie, ale mám v pláne...sama som zvedavá, či to bude fungovať
@jaja1979 nefunguje to. Mozno par minut po pouziti ale inak odrb
@andreakotesova naozaj je biela lesklá super na údržbu? Plánujeme kuchyňu a premýšľala som nad vanilkovou. Bála som sa bielej a ešte aj lesku...
@andreakotesova naozaj je biela lesklá super na údržbu? Plánujeme kuchyňu a premýšľala som nad vanilkovou. Bála som sa bielej a ešte aj lesku...
@valikadzm naozaj. Je najlepšia 🙂 Raz za čas prebehnes fialovou handričkou od Vileda a hotovo 👌
@valikadzm mam bielu vanilkovu (alebo velmi podobnu) lesklu a naozaj je udrzba vyborna. Mala som predtym matnu bielu a nikdy viac. Lesklu raz pretriem a vybavene, je krasne cista.
My máme bielu lesklu a som veľmi rada ,občas poutieram dvierka , určite nie každý deň. Je ako nová už 7 rokov.
Mám bielu lesklú a je top, čiernu by som teda v živote ani neuvažovala kupovať
Ponaučenie: Občas sa oplatí počúvať mužov a rozmýšľať nad tým, čo povedia. 🤷🏻♀️
My mame napr. dub vicenza a kasmir a na udrzbu super, inak vileda handricka a taky mydlovy cistic z dm je super
@andreakotesova my máme bielu lesklu a push systém a za mňa to je horor, kuchyňu mame slnečnú a tiež tam vidno každý odtlacok, musím utierať dvierka každý deň, lebo je to dochytane ..
@valikadzm ja mám na našu linku nervy, lebo to utieram furt 🙈 keby nebol push systém, tak v pohode
..
Soda, biely ocot, jar,voda.
https://mojdom.zoznam.sk/byvanie/kuchyna-jedale...
My mame beton a drevo, odporucam tiez, nevidno nic🤣Dvierka utieram par krat rocne. Ale cierne baterie, vhladnicku a drez, a to teda neodporucam vobec, otras