icon

Skúsenosti s čiernou matnou kuchyňou. Neodporúčam!

Dnes o 13:52

babi prosim vas nedavajte si to nikto. ja som tak strasne chcela modernu kuchynu ze som nedala na reci muz ma odhovaral ze na tom vsetko uvidno a ja ze neee ved to ma mat nejaky specialny povrch proti otlackom. hovno. kazdy jeden prst kazda kvapka vody vsetko tam vidno a to mam dve male deti takze si viete predstavit ako to vyzera po jednom doobede. upratujem to od rana do vecera uz mi z toho drbe vazne a stale to vyzera spinavo. mate niektora nejaky overeny pripravok co na tom nenechava smuhy lebo ja uz som skusila vsetko mozne aj handry z mikrovlakna a stale des. lutujem to kazdy den ze som radsej nedala obycajnu bielu lesklu. mate to niekto tiez takto doma? co s tym robite?

anonym_ffb22e
Dnes o 13:56

Biela a cierna bola hit minulych dni, dnes uz skor letia ine dekory. Ale ta cierna je asi najhorsia.

andreakotesova
Dnes o 14:08
@anonym_ffb22e

Biela a cierna bola hit minulych dni, dnes uz skor letia ine dekory. Ale ta cierna je asi najhorsia.

@anonym_ffb22e biela lesklá je na údržbu super👌

anonym_2375bf
Dnes o 14:09

Vymen dvierka

andreakotesova
Dnes o 14:24
@anonym_2375bf

Vymen dvierka

@anonym_2375bf viac sa oplatia prestriekat (takto sme to riesili my s linkou v byte). Dvierka su najdrahšou položkou na linke.

anonym_635c5d
Dnes o 14:42

kupit foliu a prelepit .. alebo skusit neaky cistit protiu otlackom mozno?

jaja1979
Dnes o 14:44

@anonym_autor toto si neskúšala? Ja teda ešte nie, ale mám v pláne...sama som zvedavá, či to bude fungovať

marusiao
Dnes o 14:59
@jaja1979

@anonym_autor toto si neskúšala? Ja teda ešte nie, ale mám v pláne...sama som zvedavá, či to bude fungovať

@jaja1979 hľadala som vo viacerých DM ,ale nenašla. Mám zelenú matnú kuchyňu z Ikea a je to príšerné, neodporúčam.

anonym_58290a
Dnes o 15:09
@andreakotesova

@andreakotesova veru, ani, ani umyvat by nebolo treba, ale tak prebehnem, aby som nebola za spindiru, skor, kvoli prachu

anonym_58290a
Dnes o 15:10
@anonym_ffb22e

@anonym_ffb22e minulost pre tych, co maju radi drevodekor a farby. Ja nemusim ani drevo, ani farby

anonym_ec28a0
Dnes o 15:50

Matnu uz nikdy my mame antracit, taky isty horor, ak by som este niekedy robila kuchynu, tak jedine celu drevenu.

anonym_8e76af
Dnes o 16:56
@jaja1979

@jaja1979 nefunguje to. Mozno par minut po pouziti ale inak odrb

valikadzm
Dnes o 16:57
@andreakotesova

@andreakotesova naozaj je biela lesklá super na údržbu? Plánujeme kuchyňu a premýšľala som nad vanilkovou. Bála som sa bielej a ešte aj lesku...

andreakotesova
Dnes o 17:24
@valikadzm

@andreakotesova naozaj je biela lesklá super na údržbu? Plánujeme kuchyňu a premýšľala som nad vanilkovou. Bála som sa bielej a ešte aj lesku...

@valikadzm naozaj. Je najlepšia 🙂 Raz za čas prebehnes fialovou handričkou od Vileda a hotovo 👌

anonym_b89968
Dnes o 17:26
@valikadzm

@valikadzm mam bielu vanilkovu (alebo velmi podobnu) lesklu a naozaj je udrzba vyborna. Mala som predtym matnu bielu a nikdy viac. Lesklu raz pretriem a vybavene, je krasne cista.

nazama
Dnes o 17:29

My máme bielu lesklu a som veľmi rada ,občas poutieram dvierka , určite nie každý deň. Je ako nová už 7 rokov.

zuzubb007
Dnes o 17:32

Mám bielu lesklú a je top, čiernu by som teda v živote ani neuvažovala kupovať

doriiis
Dnes o 17:36

Ponaučenie: Občas sa oplatí počúvať mužov a rozmýšľať nad tým, čo povedia. 🤷🏻‍♀️

anonym_28aea5
Dnes o 17:40

My mame napr. dub vicenza a kasmir a na udrzbu super, inak vileda handricka a taky mydlovy cistic z dm je super

anonym_6332fe
Dnes o 20:40
@andreakotesova

@andreakotesova my máme bielu lesklu a push systém a za mňa to je horor, kuchyňu mame slnečnú a tiež tam vidno každý odtlacok, musím utierať dvierka každý deň, lebo je to dochytane ..

anonym_6332fe
Dnes o 20:41
@valikadzm

@valikadzm ja mám na našu linku nervy, lebo to utieram furt 🙈 keby nebol push systém, tak v pohode
..

maryuhnakova
Dnes o 21:44
majlo1234
Dnes o 21:55

My mame beton a drevo, odporucam tiez, nevidno nic🤣Dvierka utieram par krat rocne. Ale cierne baterie, vhladnicku a drez, a to teda neodporucam vobec, otras