icon

Má niekto posteľ zo Sconta?

mishelkam
4. apr 2022

Ahojte, chcela by som kúpiť posteľ s výsuvnou posteľou a zároveň aj so zásuvkami, máte niekto skúsenosť, či vydržia aspoň pár rokov, či sú stabilné? Páčia sa mi Mladá alebo Marulla. Dik za odpoveď

anulienka99
•
4. apr 2022

My sme nemali šťastie... Kupovali sme synom postele zo sconta, nakoniec po roku sme ich vymenili za overenú ikeu... a to ozaj neboli lacné, jedna stála 400 v akcii. Postele mali byť z masívu, aj boli, no veľmi nekvalitného. Latky roštu sa lámali, lebo v nich boli samé "hrče". Nám sa dokonca zlomila aj bočnica, tiež na mieste s kazom v dreve. A veľmi komplikovane sa skladali, manžel povedal, že nikdy viac. Každú latu sme museli zmerať a podľa toho, sme vedeli, či je to tá ktorú potrebujeme. 😔 Za mňa teda sconto už nie.

anjelok
•
4. apr 2022

Ja som sa tam bola pozriet minuly vikend, co mali akciu, ale to teda len na pohlad taky smejd, priamo v predajni mali vystavene take kusy, kde sa odlupovala folia, rozpdaval suflik, ked som ho otvorila 😀..no urcite by som tam postel nekupovala

mishelkam
autor
•
4. apr 2022

@anulienka99
@anjelok
Diky, za skúsenosti, radšej niečo iné pozriem, škoda, lebo teraz majú fakt dobré ceny..

simona92101
•
4. apr 2022

@mishelkam mame odtial celu spalnu z masivu,a manzel teda riadne nadaval kym to poskladal,nic nepasovalo,na skriniach krive dvere,same uzle na dreve,nedavno sa nam prepadla postel..za mna uz nikdy

simsalabim
•
4. apr 2022

@mishelkam my sme takto barychlo museli kupit postel, z Ikey sa nam vtedy nehodilo nic k nabytku a vsetko bolo na objednavku, no my sme potrebovali postel hned - no po roku sme menili za novu 🤷‍♀️

sonapp
•
3. apr 2026

Ja som bola pozrieť do SCONTO, ale keď sme sa to snažili otvoriť, celé sa to dosť triaslo, tak sme to radšej ani neskúšali viac 😅
Tiež sa mi páčili také riešenia so zásuvkami a výsuvnou posteľou, ale prišlo mi to skôr na občasné spanie než na každý deň.

Nakoniec sme sa rozhodli pre sklápaciu posteľ od https://nesuss.sk a úprimne, je to úplne iný level – pevné, stabilné, používame denne a bez problémov už roky.
Plus veľká výhoda je, že to spravia na mieru podľa priestoru, nie je to len univerzálny kus.