Máte skúsenosti s posteľami zo Sconta?
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou postele zo Sconta. Posteľ mi však treba aj doviesť, a zložiť. V Sconte mi povedali orientačnú cenu za dovoz 49 eur a za poskladanie 99 eur. To nie je nič strašné. Chcem sa opýtať, máte s nimi skúsenosť? Kvalita?
No ja mám zlu skúsenosť. Prišla mi posteľ starú sme poskladali a prišla s polámanými doskami, takže týždeň sme spali na zemi. A keď sa poskladala tak tak vrzgala (bohužiaľ drevotrieska) že som ju musela celú podložiť s gumenými štvorcami🤷🏼♀️
Mama objednávala skrinku a no boli rohy obyté tak neviem 🤷🏼♀️ale to sa môže stať
@anonym_autor konkretne postel nemam ale Sconto radim medzi kvalitnejsi obchod s nabytkom..
@anonym_443ede SCONTO ma od kvalitného obchodu veľmi ďaleko. 99e za poskladanie postele sa mi zdá veľmi veľa.
@anonym_443ede SCONTO ma od kvalitného obchodu veľmi ďaleko. 99e za poskladanie postele sa mi zdá veľmi veľa.
@anonym_e7b9f5 ja neviem, uz si skladala manzelsku postel? Ja ano + dalsich tristo komod skriniek polic...je to otrava. Ak je sama zena to ani neda, treba aspon dvoch

@anonym_autor konkretne postel nemam ale Sconto radim medzi kvalitnejsi obchod s nabytkom..