icon

Máte doma konvektomat?

28. aug 2025

Dobry den, ma niekto doma konvektomat, prip. osobnu skusenost napr. z prace?

anonym_4431ab
•
28. aug 2025

@anonym_autor osobná skúsenosť z prace, doma by som to nechcela 😀

balerina2025
•
28. aug 2025

@anonym_autor to mavaju bezne aj ludia doma?

danielle21
•
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@anonym_4431ab preco by si ho nechcela? Ak smiem vediet

autor
•
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@anonym_4431ab tiez by ma zaujimalo preco nie, negativa.
Mate v praci nejaky profi, ake funkcie?

anonym_4431ab
•
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_4431ab tiez by ma zaujimalo preco nie, negativa.
Mate v praci nejaky profi, ake funkcie?

@balerina2025 pochybujem že bežne to majú doma ľudia.

@danielle21
@anonym_autor a načo doma profi stroj ktorý zere veľa energie? Akurát že doma by sa mi páčilo para, na kysnute knedle atd. Je to väčšie než klasická rúra. Mame v robote klasicky ktorý má funkcie programy..

danielle21
•
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@danielle21
@anonym_autor a načo doma profi stroj ktorý zere veľa energie? Akurát že doma by sa mi páčilo para, na kysnute knedle atd. Je to väčšie než klasická rúra. Mame v robote klasicky ktorý má funkcie programy..

@anonym_4431ab ved doma nie, ale vyznelo to ze ani v praci s nim nie si spokojna

anonym_4431ab
•
28. aug 2025
@danielle21

@anonym_4431ab ved doma nie, ale vyznelo to ze ani v praci s nim nie si spokojna

@danielle21 moja odpoveď mala znieť, že skúsenosť mám z prace ale doma by som to nechcela. V reštaurácii kde sa varia pečú kadejaké menucka, dá sa urobiť dnu čokoľvek, je to pecka. V robote áno som spokojná, keby to tam neni a ue tam normálna rúra tak je ro riadne onicom

autor
•
28. aug 2025
@anonym_4431ab

@danielle21

@anonym_4431ab tak teraz su vo velkosti beznej rury, viacero programov a spotreba v kat. A. Ano nadobudacia cena je vyssia, no veci z nej mi chutia viac, smazene bez oleja, atd

anonym_4431ab
•
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_4431ab tak teraz su vo velkosti beznej rury, viacero programov a spotreba v kat. A. Ano nadobudacia cena je vyssia, no veci z nej mi chutia viac, smazene bez oleja, atd

@anonym_autor nevedela som že sú aj vo veľkosti rúry, nesledujem to, podľa mna doma stačí obyčajná rúra ale tak každému niečo iné vyhovuje.

evansova
•
1. sep 2025

Nie, nemám, ale pozerala som si tie pre domácnosť, Zatiaľ kúpu zvažujem, už varím len pre dvoch ľudí a zohrievať 60 litrovú rúru, kvôli dvom porciam mi pripadá ako plytvanie.
Zatiaľ mi ale chýbajú informácie, napr. ako sa v ňom.vari, ako dlho to trvá, nejaké recepty a pod.

autor
•
1. sep 2025
@evansova

Nie, nemám, ale pozerala som si tie pre domácnosť, Zatiaľ kúpu zvažujem, už varím len pre dvoch ľudí a zohrievať 60 litrovú rúru, kvôli dvom porciam mi pripadá ako plytvanie.
Zatiaľ mi ale chýbajú informácie, napr. ako sa v ňom.vari, ako dlho to trvá, nejaké recepty a pod.

@evansova preto som sem dala tuto temu..
ak by si nieco viac zistila budem vdacna za akekolvek info.