icon

Ako nájsť dôveryhodnú prácu na doma?

leana33
Dnes o 06:31

Dobrý deň ma niekto skúsenosť s prácou na doma niečo ako skladanie pier krabičkovanie pripadne poradiť toľko je inzerátov len či nie sú to podvody ďakujem za každú radu

zojazoja
Dnes o 06:32

@leana33 prosim ta, dalo by sa ti mi poslať (kľudne tu na nástenku) aspoň jeden inzerát, o ktorom píšeš? Ďakujem.

1sally12
Dnes o 06:34

Už zas🙏 neni týždňa! 🙏

anonym_3d3b9b
Dnes o 06:34

@leana33 sú to podvody, v Číne deti skladajú krabičky za oveľa smiešnu cenu, kúpiš lacno na Temu

zojazoja
Dnes o 06:35
@1sally12

Už zas🙏 neni týždňa! 🙏

@1sally12 🙂 🙂 🙂 vydrž 🙂

anonym_f9c5e6
Dnes o 06:37

Žiadna práca na doma nefunguje. Nezarobíš ani na slanú vodu. Najprv musíš niečo ponúknuť zo seba, niečomu rozumieť, niečo reálne vedieť. Mať vedomosti v niečom. A potom osloviť firmy.
Zabudni na krabičky a perá. Tam ešte prídeš o peniaze, čas a energiu.

anonym_0ea855
Dnes o 06:39

toľko je inzerátov !!!! 😉😎 ale ba, a kdeže je toľko inzerátov? By som si rada pozrela tie inzeráty.

anonym_0ea855
Dnes o 06:41

inak normálne sa mi páči slovo inzerát, keď to povie človek nahlas, znie to super - ako dáky človek - literát napríklad.

anonym_2477cb
Dnes o 06:43

Realna praca na doma ak NIC nevies je - strazenie deti, vencenie a strazenie psov , maciek, vyzdvihovanie deti zo skoly-skolky a dozor po druzine, kym rodic dojde z prace, doucovanie ziakov na ZS sa da tiez zvladnut...

melanta
Dnes o 06:50
@1sally12

Už zas🙏 neni týždňa! 🙏

@1sally12 práveže som pár dní dozadu myslela na to, že už dobré 2 týždne tu táto otázka nebola, ak nie dlhšie a že je to dosť podivné. Ale možno mi to len uniklo. 😉😂😂

anonym_d2fc8c
Dnes o 06:50

Ale vidim pokrok- aspon nepise, ze chce robit Home office. 🙃🤪

a0
Dnes o 06:51
@melanta

@1sally12 práveže som pár dní dozadu myslela na to, že už dobré 2 týždne tu táto otázka nebola, ak nie dlhšie a že je to dosť podivné. Ale možno mi to len uniklo. 😉😂😂

@melanta veru nebolo to tu dlho 🤣

melanta
Dnes o 06:53

@leana33 nič ako skladanie pier a podobné práce na doma neexistujú. Ak nemáš kvalifikáciu, tak takmer vždy nájdeš na profesia.sk ponuky na telefonického operátora z domu pre rôzne call centrá. Na to nie sú potrebné žiadne zručnosti, stačí mať notebook, internet v ňom, živnosť a ochotu obvolávať ľudí. Inak len MLM či handmade.

anonym_0f7414
Dnes o 06:54

@leana33 fot si nohy na of..

anonym_480dbe
Dnes o 06:54
@1sally12

Už zas🙏 neni týždňa! 🙏

@1sally12 tak siroko daleko ziaden sviatok, kedy by mohli alebo nemohli byt otvorene obchody, tak "homeoffice" je spat... 🙂

anonym_480dbe
Dnes o 06:55
@anonym_0f7414

@anonym_0f7414 a cim vyssie si tie nohy odfoti, tym viac najskor zarobi 🙂 🙂

anonym_0f7414
Dnes o 06:57
@anonym_480dbe

@anonym_0f7414 a cim vyssie si tie nohy odfoti, tym viac najskor zarobi 🙂 🙂

@anonym_480dbe ako stúpa inflácia tak stúpajú nohy .🤔😄😂

zojazoja
Dnes o 07:05

@leana33 halóóóó leanka, Zem volá leanu33, odpovedz nám prosím.

anonym_d2fc8c
Dnes o 07:08
@anonym_0f7414

@anonym_0f7414 No to bude musiet ukazat ovela viac, ako nejake nohy😄😆

anonym_6f1223
Dnes o 07:11

@leana33 normalne sa zamestnaj a budes mat vyplatu,neboj da sa to aj popri rodicaku.Alebo chod vykladat tovar do tesca,kauflandu tam sa vies tiez dohodnut ako a kedy.
Jaj,ale nema ti kto postrazit male,otecko neni resp.pracuje do 18.00,ci nebodaj v zahranici.
Baby,ale dlho to tu naozaj nebolo zase musim uznat.

anonym_6bcf56
Dnes o 07:23

@leana33 ako píšu ostatné, nič z tohto nie je plnohodnotný zárobok. Ak chceš prácu na doma zamestnaj sa v call centre ale tam máš tiež mzdu ovplyvnenú výkonom takže tiež žiadna sláva. Privýrobok sa dá ako písali - opatrovanie detí, pečenie tort, doučovanie - ale to sú také občasné.

anonym_3d3b9b
Dnes o 07:33
@anonym_6bcf56

@leana33 ako píšu ostatné, nič z tohto nie je plnohodnotný zárobok. Ak chceš prácu na doma zamestnaj sa v call centre ale tam máš tiež mzdu ovplyvnenú výkonom takže tiež žiadna sláva. Privýrobok sa dá ako písali - opatrovanie detí, pečenie tort, doučovanie - ale to sú také občasné.

@anonym_6bcf56 na pečenie tort potrebuje mať odborné vzdelanie, zriadenú remeselnú živnosť, prevádzku skontrolovanú hygienou

anonym_d2fc8c
Dnes o 07:51
@anonym_6bcf56

@anonym_6bcf56 To s pecenim tort je rada ako "rob doma uctovnictvo"🙃