icon

Máte mikrovlnku bez otočného taniera?

Včera o 17:51

Ahojte, pozerám novú mikrovlnku a narazila som na také, ktoré nemajú otočný tanier. Úprimne ma to celkom láka, hlavne kvôli čisteniu a tomu, že je vo vnútri viac miesta.
Len neviem, ako je to potom s ohrievaním. Zohrieva jedlo rovnomerne, alebo je ten tanier predsa len lepší? Máte s tým skúsenosť?

martinmmartin
Včera o 17:56

@anonym_autor neni to ideal. Mikrovlny su vlny cize nie rovnomerne (kukni obrazok) Ak by tanier nepotrebovala tak ho v zivote nikto do mikrovlnky dobrovolne nenamontuje . A aj tie najlacnejsie ho maju.
V minrovlnke mas horuce a studene miesta a preto sa jedlo musi pohybovat aby trafilo vsetko

taisu
Včera o 17:59

ano, mame bez otocneho taniera 2v1 s grilom, ziadny rozdiel

anonym_342497
Včera o 18:10

Máme. Pohoda.

anonym_73423c
Včera o 18:14

Zohrieva jedlo uplne normalne ved aj rury su elektricke a nemahu otocny tanier. Len sposob ohrievania v mikrovlnke s otocnym tanierom a bez je iny, jednoducho maju zabudovany iny system.

anonym_f46507
Včera o 18:18
@martinmmartin

@anonym_autor neni to ideal. Mikrovlny su vlny cize nie rovnomerne (kukni obrazok) Ak by tanier nepotrebovala tak ho v zivote nikto do mikrovlnky dobrovolne nenamontuje . A aj tie najlacnejsie ho maju.
V minrovlnke mas horuce a studene miesta a preto sa jedlo musi pohybovat aby trafilo vsetko

@martinmmartin
My mame dva domy v jednom je klasika v druhom bez taniera ziaden rozdiel ta bez taniera funguje na uple inom principe aspon podla AI , my sme isli na tu bez taniera lebo ju mame pod pultom a jedina mala vyklapacie dvierka takze sa lahko otvara

anonym_4a189d
Včera o 18:26
@martinmmartin

@martinmmartin ? Čo je to za nezmysel? V mikrovlnke bez otočného taniera sa jedlo ohrieva iným spôsobom, tie mikrovlny sa vysielajú z viacerých miest a nikdy sa nestane, že by bolo jedlo na povrchu horúce a vo vnútri studené. Žiadne miešanie, jedlo sa prehreje rovnomerne. Akékoľvek.

Jednoducho – s tanierom – vlny z jedného miesta a jedlo sa musí otáčať. Bez taniera – vlny z viacerých miest a nič sa nemusí otáčať.

@anonym_autor Mám ju už druhýkrát, niekoľko rokov, nedám na ňu dopustiť. Žiadne umývanie a čistenie taniera, stačí vnútro sklokeramiky utrieť a ide to veľmi ľahko, žiadne nerovnosti, hladký rovný priestor. Už by som ju nevymenila.
Mám túto: https://www.alza.sk/whirlpool-mwf-420-bl-d51112...

anonym_f46507
Včera o 18:52
@anonym_4a189d

@martinmmartin ? Čo je to za nezmysel? V mikrovlnke bez otočného taniera sa jedlo ohrieva iným spôsobom, tie mikrovlny sa vysielajú z viacerých miest a nikdy sa nestane, že by bolo jedlo na povrchu horúce a vo vnútri studené. Žiadne miešanie, jedlo sa prehreje rovnomerne. Akékoľvek.

Jednoducho – s tanierom – vlny z jedného miesta a jedlo sa musí otáčať. Bez taniera – vlny z viacerých miest a nič sa nemusí otáčať.

@anonym_autor Mám ju už druhýkrát, niekoľko rokov, nedám na ňu dopustiť. Žiadne umývanie a čistenie taniera, stačí vnútro sklokeramiky utrieť a ide to veľmi ľahko, žiadne nerovnosti, hladký rovný priestor. Už by som ju nevymenila.
Mám túto: https://www.alza.sk/whirlpool-mwf-420-bl-d51112...

@anonym_4a189d
Nehadaj sa nemusi AI je mudrejsia ako ty😁 a teraz neklame
Princíp činnosti: Pod plochou keramickou doskou je umiestnený skrytý rotačný mikrovlnný žiarič (anténa) alebo miešač mikrovlnného poľa, ktorý počas prevádzky zabezpečuje rovnomernú distribúciu mikrovlnnej energie v pracovnom priestore. Vďaka tomu zostáva dno rúry úplne ploché a bez mechanických prekážok.

chrobak7
Včera o 19:45

@anonym_autor Máme z Ikea bez otočného taniera a úplne v pohode. Už 7 rok, zohreje všetko.

zuzpap
Včera o 20:17

mám bosch bez otočného taniera, už by som s tanierom nechcela

fujo
Dnes o 06:26

Mam bez taniera Ziadny problem A lahko sa cisti