icon

Najlepší tyčový vysávač pre alergikov s možnosťou umývania

tulup
16. nov 2025

Premýšľam nad kúpou tyčového vysávača. Poradíte prosím? S ktorým ste spokojné ? Chcela by som, aby bol vhodný hlavne pre alergikov a nebolo by zlé rovno aj s možnosťou umývania podlahy. Na každodenné používanie. Čiže niečo čo fakt vydrží a stojí za to.

klarissa25
•
16. nov 2025

Ja mam rowentu 14.60 a som max spokojna

martina21
•
16. nov 2025

Pridam sa do diskusie, zhorel mi klasicky vysavac a rozmyslam nad tycovym, len moj rozpocet je max 200€.. mate niektora do tejto sumy, ste spokojne?

aurelia2000
•
16. nov 2025

Ja mám uz 3 roky Siguro, vtedy stál cca 150€, teraz je asi lacnejší. Je to pohodlné na také denné rýchle povysavanie - nemusím sa otravovať veľkou metlou a potom malá metlickou+lopatkou, už to ani nepouzivam, max na balkóne. Ale raz týždenne vysavam všetko klasickým, ten má úplne iný ťah. Otec má Rowentu, čo aj umýva a nerád ju používa, musím si ju požičať a zistiť prečo.
Za 200 kúpiš aj tyčový Siguro, aj klasický Electrolux k tomu a máš vystarane.

norika23
•
16. nov 2025

Philips series 3000, aj s mopom, som maximalne spokojna.

maca1984
•
16. nov 2025

Philips series 8000 aqua.
Za mňa, pecka

adabise683
•
16. nov 2025
@martina21

Pridam sa do diskusie, zhorel mi klasicky vysavac a rozmyslam nad tycovym, len moj rozpocet je max 200€.. mate niektora do tejto sumy, ste spokojne?

@martina21 kamoska je spokojna s Etou ale citala som dobre recenzie aj na Teslu ...tiez nejaky potrebujem a neviem sa nejak rozhodnut...take fajnove su velmi drahe (teda pre mna) ... tam asi risknem nejaky tiez do tych 200 eur a snad bude ok ...ale este nemam vybrate

tulup
autor
•
17. nov 2025

Ďakujem zatiaľ za názory .. tiež som už pozerala hlavne ten Philips 3000 ..teraz je aj za celkom prijateľnú cenu...