icon

Názory na vstavanú chladničku Gorenje

7. sep 2025

https://m.alza.sk/gorenje-ri418ee0-d12327109.ht...

Ahojte prosim Vas pekne ak ju niekto mate doma alebo sa do toho vyznate viac viete mi povedat ci nekupim velku somarinu :D nemyslim tym ze je mensia pretoze to mi neprekaza mam este jednu v dalsej miestnosti . Dala som si nazor do chat gpt :D napisal ze je to stredna cesta . Pretoze nemozem dat teraz 2000e za chladnicku. Ďakujem pekne

nelca84
•
7. sep 2025

@anonym_autor vsak normalna chladnicka, ak vyhovuje velkost aj cena, tak v com by mal byt akoze problem? To si uz teraz bez chat gpt clovek nevie kupit ani domaci spotrebic? 🤦‍♀️

autor
•
7. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor vsak normalna chladnicka, ak vyhovuje velkost aj cena, tak v com by mal byt akoze problem? To si uz teraz bez chat gpt clovek nevie kupit ani domaci spotrebic? 🤦‍♀️

@nelca84 cakala som aj sproste komentare a veru MK nesklamal 🤣

autor
•
7. sep 2025

Chcela som len poradit ak ju niekto ma nahodou. Nič viac nič menej. A za dalsie , preco by si clovek nemohol pomoct aj cez chat gpt ked moze ? Kto nechce nemusi,

anonym_790c9b
•
7. sep 2025

Gorenje mam, ale volne stojacu. Je v pohode. Precitaj si recenzie priamo na stránke.

draik
•
7. sep 2025

Nemá ukazovateľ teploty, len jej regulátor. Je tichá, sem tam odfúkne. Námraza sa netvorí. Dvierka sa dajú prehodiť na obe strany.

nelca84
•
7. sep 2025
@anonym_autor

Chcela som len poradit ak ju niekto ma nahodou. Nič viac nič menej. A za dalsie , preco by si clovek nemohol pomoct aj cez chat gpt ked moze ? Kto nechce nemusi,

@anonym_autor vsak recenzie tam su, prip. najdes aj na strankach inych predajcov. Z konika sa uz davno stal druhy google, naco hladat inormacie, ked staci zalozit temu a nech hladaju ini...

minenkaa
•
7. sep 2025

Tuto určite nie veď ma E

madeincssr
•
7. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor vsak recenzie tam su, prip. najdes aj na strankach inych predajcov. Z konika sa uz davno stal druhy google, naco hladat inormacie, ked staci zalozit temu a nech hladaju ini...

@nelca84 ved OK, ale su aj horsie veci na svete (aj na MK), ako popytat sa na osobne skusenosti s niecim (recenzie zvacsa nepostihnu spolahlivost/zivotnost vyrobku atd.)

madeincssr
•
7. sep 2025
@minenkaa

Tuto určite nie veď ma E

@minenkaa neporovnaval by som az tak energeticke triedy (casom sa menia (sprisnuju) a velka chladnicka v B triede moze mat vyssiu spotrebu ako mensia v E), ale skor priemerne rocne spotreby v kWh.

minenkaa
•
7. sep 2025
@madeincssr

@minenkaa neporovnaval by som az tak energeticke triedy (casom sa menia (sprisnuju) a velka chladnicka v B triede moze mat vyssiu spotrebu ako mensia v E), ale skor priemerne rocne spotreby v kWh.

@madeincssr ano dobre píšeš ,ale keďže ona chce túto tak som odpovedala

autor
•
7. sep 2025
@madeincssr

@madeincssr ano toto ma žiatlo presne som o tomto citala

autor
•
7. sep 2025
@anonym_790c9b

Gorenje mam, ale volne stojacu. Je v pohode. Precitaj si recenzie priamo na stránke.

@anonym_790c9b ďakujem 🙂

nelca84
•
7. sep 2025
@madeincssr

@nelca84 ved OK, ale su aj horsie veci na svete (aj na MK), ako popytat sa na osobne skusenosti s niecim (recenzie zvacsa nepostihnu spolahlivost/zivotnost vyrobku atd.)

@madeincssr ale logicky, kolko ludi tu asi najde, co tu chladnicku maju? Ja tiez hladam recenzie ak nieco kupujem, ale na strankach predajcov, cez heureku, cez google...

autor
•
7. sep 2025
@nelca84

@madeincssr ale logicky, kolko ludi tu asi najde, co tu chladnicku maju? Ja tiez hladam recenzie ak nieco kupujem, ale na strankach predajcov, cez heureku, cez google...

@nelca84 recenzie som si samozrejme precitala a hladala na heureke atd tiez . No ale snad som si mohla dovolit skusit aj tu , nechapem kde je problem