icon

Je matrac Aurora dobrý pre dvojročné dieťa?

2. júl 2026

Prosím vas veeeeeelmi pekne naozaj sa do toho nerozumiem prosím poraďte mi či je toto dobrý matrac pre dieťa (2 ročné) do detskej postele (meníme postieľku na detskú postel) tento mi poradila známa lebo ho majú aj oni, podľa popisu je v pohode ? Dakujem budem vďačná ak mi pomôžete 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

https://www.aminabytok.sk/matrac-aurora-80x160?...

cyberk
2. júl 2026

odporucam sa viac zoznamit z AI svetom, ale inak: "Nie je to luxusný matrac za 300–500 €, ale ani "lacný šunt". Na prechod z postieľky do detskej postele pre zdravé 2-ročné dieťa mi príde ako dobrá voľba a vôbec by som sa nebál ho kúpiť." - chatgpt

anonym_3c9b82
2. júl 2026
@cyberk

odporucam sa viac zoznamit z AI svetom, ale inak: "Nie je to luxusný matrac za 300–500 €, ale ani "lacný šunt". Na prechod z postieľky do detskej postele pre zdravé 2-ročné dieťa mi príde ako dobrá voľba a vôbec by som sa nebál ho kúpiť." - chatgpt

@cyberk ai svet na ňom neleží 🙂😋

@anonym_autor ked poradila známa a popis ti sedi,tak skús
Ja mam podobný menší rozmer pre dieťa a je fajn

anonym_5d581e
2. júl 2026

@anonym_autor za mňa nie, hľadaj čistú penu bez kokosu
Posteľ radšej klasickú dospelácku, , detská je malá a nepraktická

cyberk
2. júl 2026
@anonym_3c9b82

@cyberk ai svet na ňom neleží 🙂😋

@anonym_autor ked poradila známa a popis ti sedi,tak skús
Ja mam podobný menší rozmer pre dieťa a je fajn

@anonym_3c9b82 nelezi, ale vie isto lepsie vyhladavat a porovnat recenzie ako ty :P

anonym_3c9b82
2. júl 2026
@cyberk

@anonym_3c9b82 nelezi, ale vie isto lepsie vyhladavat a porovnat recenzie ako ty :P

@cyberk ai odkazuje🙂
A nie v zlom
Ale ai treba veeeelmi velmi brat s rezervou a kriticky

cyberk
2. júl 2026
@anonym_3c9b82

@cyberk ai odkazuje🙂
A nie v zlom
Ale ai treba veeeelmi velmi brat s rezervou a kriticky

@anonym_3c9b82 kura uci sliepku, ak si stratena v nejakej problematike, a mas spravne otazky, vie ti dobre pomoct 🙂 , ano nieje 100%, ale je urcite viac napomocnejsi ako npr co si jej ty poradila... 🙂 "Ja mam podobný menší rozmer pre dieťa a je fajn" to je ako kupovat si auto - ja mam podobne - uplne ina znacka a typ, ale taka ista farba... mama mia.. :D koncim anonym

anonym_3c9b82
2. júl 2026
@cyberk

@anonym_3c9b82 kura uci sliepku, ak si stratena v nejakej problematike, a mas spravne otazky, vie ti dobre pomoct 🙂 , ano nieje 100%, ale je urcite viac napomocnejsi ako npr co si jej ty poradila... 🙂 "Ja mam podobný menší rozmer pre dieťa a je fajn" to je ako kupovat si auto - ja mam podobne - uplne ina znacka a typ, ale taka ista farba... mama mia.. :D koncim anonym

@cyberk generator textu by sa ho nebál kúpiť 🙂tak to je nad reálnym človekom👍

anonym_3c9b82
2. júl 2026
@cyberk

mimaapeto
Včera o 07:51

https://jysk.sk/spalna/matrace/penove-matrace/p... kremova-velmi-tvrdy tento nám odporučili v jysku... dcéra má síce 9 rokov ale myslím si že aj pre mladšie bude vhodný... pani zjavne vyzerala že vie o čom hovorí ...