Neviem sa rozhodnúť ohľadom izieb
Dobrý večer, chceli by ste mať izbu cez ktorú sa prechádza na WC alebo takú cez ktorú sa prechádza do izby, kuchyne a ostatných miestnosti izby? Musím sa rozhodnúť ktorú z týchto izieb ktoré sú takto dispozičné riešené...
Ja by som volila radšej, že z 1 izby (ak by sa dalo, bola by to obývačka), do kuchyne a ostatných miestností. Určite nie z 1 izby ísť na wc. Kvôli súkromiu.
Podľa toho z akej izby - detská, obývačka. Zo spálne do WC+sprcha áno. Ale napr. návšteva , aby prechádzala cez izby na WC, tak nie.
@maminazosatnika
@loliki Všetci chodíme na do tej kúpeľne je to jedine WC a sprcha v dome...
Divné. Za mňa nie. Neviem, či si dospelá, či ako to je u vás. Ty budeš v izbe a niekto cudzí príde do obývačky, potom cez tvoju izbu musí ísť si umyť ruky, alebo ísť na WC? A keď sa z tej izby nepôjde na WC, tak sa ide priamo z chodby na WC, či ako?
Ist*
preboha, to kto vymyslel taký dom?! Nedá sa obetovať radšej kúsok izby a urobiť chodbičku na záchod? Neviem si predstaviť, že sa mi cez izbu prepŕda celá rodina vo dne v noci cestou na záchod. O druhej možnosti platí to isté
Ja by som nechcela ani jednu z týchto variant. Cez izbu chodiť na WC? Nejakého architekta napadlo takéto "super vymakané" dispozičné riešenie?
@ivana11155 toto je starší 50 a viac ročný dom ktorý sme kúpili a je takto dispozičné riešený blbo...

A ostatných miestností domu*