icon

Odporučte značku robotického vysávača

evkaor
29. dec 2020

Pekný večer, prosím vás akú značku by ste mi odporučili a aká bola jeho cena,? Odporúčate jeho kúpu?

petamich
29. dec 2020

@evkaor za mna rozhodne xiaomi roborock, pomer ceny vykon pefektny, my sme si kupili taky co aj mopuje a stal myslim 350E ale maju aj lacnejsiu/drahsiu verziu

evkaor
autor
29. dec 2020

@petamich vysáva podlahu aj koberec a umýva podlahu?

petamich
29. dec 2020

@evkaor ano a ano 🙂 a da sa nastavit aj no mop zona = tam kde mame koberce nemopuje, ostatne casti bytu aj mopuje a mame to tak, ze napr. 3x do tyzdna len vysava a 2x aj vysava aj mopuje

evkaor
autor
29. dec 2020

@petamich umýva pekne podlahu? Ďakujem veľmi pekne za odpovede...

petamich
29. dec 2020

@evkaor tak umyje ju ale umyva iba vodou, saponaty a pripravky sa pouzivat nesmu, cize raz za cas urcite treba umyt poriadne a ked napr. neviem v kuchyni niecim oprskam podlahu povedzme nieco lepkave a pod. tak to neumyje, na to predsa len treba viackrat prejst atd.

evkaor
autor
29. dec 2020

@petamich ďakujem veľmi pekne.

petamich
29. dec 2020

@evkaor za malicko

jana858
29. dec 2020

My sme si kúpili Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, tiež výborný pomer cena a výkon. Na našu rozlohu domu nám úplne stačí, tiež samostatné po vysáva a mopuje. 😊

janina1127
6. jan 2021

Vyskúšaj napríklad pozrieť aj od Sencoru robotické vysávače, napríklad typ SRV 8250BK 🙂 Ten je fajn, aj za dobrú cenu a nie je to len vysávač, ale aj mopuje, čo je dobré, ja by som ani len nepovedala koľko prachu je denne doma, až keď takýto vysávač každodenne vysáva a pozrieme tú nádobku 🙂

xeniii
7. jan 2021

@janina1127 sencor sme my kúpili nakoniec svokre ako darček na Vianoce a teda veľmi sa tešila, sme sa poskladali a fajn 😉

lubiss
7. jan 2021

xiaomi

thami
7. jan 2021

Irobot roomba za mna urcite 🙂 je to podla mna priekopnik v robotickych vysavacoch ;) to ti povedia aj ludia, ktori sa do toho vyznaju ;)

xeniii
7. jan 2021

@thami je dobrý to áno, tiež som počula naň veľa dobrých ohlasov, len aj cena je úplne niekde inde ako mnohé iné značky, tak záleží ako sme náročný, my sme napríklad svokre kupovali len preto aby si trošku uľahčila robotu, nech nemusí behať s vysávačom každý deň 🙂

thami
8. jan 2021

@xeniii vies co, da sa praveze kupit aj za dobru cenu, ked je daka akcia 🙂 my sme tak kupili, povodna cena cca 600e, my sme kupili v akcii za 350e 🙂 takze urcite sa oplati pozerat rozne akcie, robit si prieskum trhu 🙂

evkaor
autor
8. jan 2021

@thami ovládanie je v akom jazyku

xeniii
9. jan 2021

@thami je pravda, že bývajú akcie, len to treba pravidelne sledovať aby sme dačo takéto vychytali, my sme napokon v Planeu kúpili, lebo som po nete pozerala ceny jak vychadzajú a tam to najlepšie vyšlo, možno aj teraz po novom roku už nejaké akcie začali, tak by stálo za to pozrieť po trhu 🙂

janina1127
9. jan 2021

Ste sa zhodli pri výbere @xeniii? My sme sa raz takto pokúšali darčeky kúpiť a nedopadlo to najlepšie, sme sa posekali, takže kupujeme každý za seba radšej 😀

xeniii
10. jan 2021

@janina1127 tak našťastie sme vyberali len ja a švagriná spolu, ešteže naši chlapi do toho nehovorili, lebo neviem jak by sme sa viacerí zhodli, to by bola asi divočina, ale tak podarilo sa nám to a som za to rada 🙂