Odporučte značku robotického vysávača
Pekný večer, prosím vás akú značku by ste mi odporučili a aká bola jeho cena,? Odporúčate jeho kúpu?
My sme si kúpili Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, tiež výborný pomer cena a výkon. Na našu rozlohu domu nám úplne stačí, tiež samostatné po vysáva a mopuje. 😊
Vyskúšaj napríklad pozrieť aj od Sencoru robotické vysávače, napríklad typ SRV 8250BK 🙂 Ten je fajn, aj za dobrú cenu a nie je to len vysávač, ale aj mopuje, čo je dobré, ja by som ani len nepovedala koľko prachu je denne doma, až keď takýto vysávač každodenne vysáva a pozrieme tú nádobku 🙂
@janina1127 sencor sme my kúpili nakoniec svokre ako darček na Vianoce a teda veľmi sa tešila, sme sa poskladali a fajn 😉
Irobot roomba za mna urcite 🙂 je to podla mna priekopnik v robotickych vysavacoch ;) to ti povedia aj ludia, ktori sa do toho vyznaju ;)
@thami je pravda, že bývajú akcie, len to treba pravidelne sledovať aby sme dačo takéto vychytali, my sme napokon v Planeu kúpili, lebo som po nete pozerala ceny jak vychadzajú a tam to najlepšie vyšlo, možno aj teraz po novom roku už nejaké akcie začali, tak by stálo za to pozrieť po trhu 🙂
Ste sa zhodli pri výbere @xeniii? My sme sa raz takto pokúšali darčeky kúpiť a nedopadlo to najlepšie, sme sa posekali, takže kupujeme každý za seba radšej 😀
@janina1127 tak našťastie sme vyberali len ja a švagriná spolu, ešteže naši chlapi do toho nehovorili, lebo neviem jak by sme sa viacerí zhodli, to by bola asi divočina, ale tak podarilo sa nám to a som za to rada 🙂

@evkaor za mna rozhodne xiaomi roborock, pomer ceny vykon pefektny, my sme si kupili taky co aj mopuje a stal myslim 350E ale maju aj lacnejsiu/drahsiu verziu