icon

Ako dlho vydrží matrac značky Materasso?

2. jún 2026

Pekný večer, zvažujeme kúpu nového matraca, vybrala som si Materasso a zaujíma ma, po koľkých rokoch ste menili ten svoj, ak máte túto značku. Ďakujem.

anonym_084ccf
2. jún 2026

@anonym_autor
Aha to je sutaz a vyhra ten ktori spal dlhsie na smradlavom
matraci

avanka
2. jún 2026

@anonym_autor máme ich cca 8 rokov a sú perfektné, vôbec nie vylezane. Máme lavender spinal. Aj deti majú túto značku a iné už kupovať nebudemeRozmýšľame, že ich o rok vymeníme, Max životnosť je tuším 10 rokov.

hytal
2. jún 2026

Máme cca 6-7 rokov, spokojnosť, nemení sa tvar, raz za rok dáme odborne vyčistiť.

lenka.25
2. jún 2026

Menili sme po 10 rokoch . Nič im nebolo , ale desať rokov je už podľa mna na matrac až až . Tak keď ame kupovali novu posteľ , kupili sme aj nové matrace a opäť Materasso

anonym_3792ec
2. jún 2026

Mali sme jeden 11 rokov, stále bol ako nový, vymenili by sme skôr ale riešili sme sťahovanie, tak až tam šli nové, znovu materasso, deti majú tiež materasso.

anonym_1de58b
2. jún 2026

Nam 3 mesiace...mali sme troch 40+kg psov...a zabudla som zamknut dvere na spalni 😀

Moja odpoved Ti sice nepomohla, ale snad aspon pobavila 😀
Inak je to kvalitna znacka, odporucam.

sticker
simona109
2. jún 2026

@anonym_autor my mame velmi zlu skusenost s touto znackou. Asi po 3-4 mesiacoch sme matrace reklamovali, boli uplne prelezane a zdeformovane a to ja mam 60kg, manzel 80kg takze ziadna extremna vaha. Reklamaciu uznali a dali nam nove kusy ktorych sa teraz neviem zbavit lebo uz na tom lezat nechcem ani za nic. Kupili sme v jysku lepsie