icon

Oprava koženky

21. mar 2023

Baby, vy tu viete vsetko, da sa nejako opravit este takato kozenka? Je to vzadu na krku, z vonkajsej strany. Vdaka

Oprava koženky
melanta
•
21. mar 2023

Logicky že nedá.

moonlight1210
•
21. mar 2023

Zakryt nadsitim pasu inej kozenky (aj v rovnakej farbe a kvalite tej povodnej).
Toto inak neopravis.

A najskor ti coskoro zacne praskat a lupat sa uz aj na inych miestach. Kozenka nikdy nebude pracovat ako koza. Ze sa pouzivanim iba vyčiní, rozhybe, roztiahne.

luccija
•
21. mar 2023

Je to stepovane, tak ak veľmi chcela dokúp si koženku a nech Ti tam niekto nasije a prestupuje ako je na ramenách, ale vyjde Ta to tak finančne, že kúp novú.

trgypadl
•
21. mar 2023

Uprimne toto len smer kos, bude to len horšie. Staci, ze bude niekede dlhsie stat ta bunda. postupne sa bude supat aj pri dotyku

moonlight1210
•
21. mar 2023

@trgypadl toto sa mi presne stalo s ozdobnymi putkami z kozenky na jednom svetriku. Po rokoch sa uz pri lahkom dotyku doslova osupali.

viestta
•
21. mar 2023

Ta kozenka uz dozila, toto nezachrani nic. Dopraj jej odpocinutie vecne v kontajneri na komunalny odpad

trgypadl
•
21. mar 2023

@moonlight1210 jj ja som mala taky uzasny kabatik s kozenkovymi rukávmi. tiez som myslela, ze to dam opravit, ale to by som krajčírske z vreca vysypala kopu bordelu... Vzdala som to

janne318
•
27. aug 2023

Zrejme píšem neskoro a bunda je už fuč - no ak by predsa - zmiešaj univerzálny LATEX s modrým DUVULAXom. Oboje kúpiš v predajni farby-laky. Latex je náterová hmota (ergo farba) a Duvilax je lepidlo (v modrom prevedení označený ako prísada do stavebných materiálov). Zmiešaj v pomere 1:1 a tú olupujúcu sa časť s tým natri. Kľudne daj 2-3 vrstvy (každú je potrebné nechať preschnúť, až potom aplikovať ďalšiu). Keďže Latex je zväčša biely, ošetrenú časť napokon zafarbi akrylovou farbou v odtieni bundy. Samozejme to nebude ako nové, ale určite lepšie, ako teraz. No a čo je najdôležitejšie - týmto postupom zaistíš, že sa Ti koženka nebude na tomto mieste už ďalej olupovať. Zastavíš to olupovanie.