Sú kabelky a batohy od Ľúbivé kožené a odolné?
Ahojte. Baby,prosím vás,kabelky a batohy od ľúbivé sú všetky kožené? Vydržia niečo? Zaujíma ma aj nosnosť,či vydržia tie ich popruhy, zapínania.... vďaka 😉
Ja mám cross body kabelku, je to pravá koža, kabelka je pomerne robustná a pevná.
Baby a to zapinanie kovove sa neosupe?
Mňa by zaujímali ruksaky - či tie tenké popruhy naozaj vydržia a niečo v batohu aj udržia. A či nie je ruksak rýchlo ošúchaný.
@adik64 ktoré konkrétne kabelky máte? Zaujímalo by ma či nie sú ťažké, vyzerajú dosť robustne niektoré.
@kala713 Mam modely Clara, Zara, Olivia, Bety, Lilien, Matilda a nedavno pribudla este Adriana 😀 Vobec sa mi nezdaju tazke, nosim ich denne, len striedam podla outfitu. Nosia sa velmi prijemne a vyhovuju mi dve dlzky popruhov, cize sa daju prisposobit. Clara je taka pevnejsia, ale nie je tazka a vela sa do nej zmesti. Matilda a Olivia mi vyhovuju asi najviac, aj ich nosim najcastejsie a aj Zara je super prakticka, tu nosim najma cez leto, kedze ju mam v svetlej farbe. Zvysne su mensie, tie nosievam vo volnom case na prechadzku, na kavu a pod.

@beruska6412 za mňa áno, mám už dve kabelky od nich vyše roka a sú ako nové a krásne voňajú. Spokojná som.