icon

Poraďte najlepší automatický kávovar na cappuccino a latte

antonia15
Včera o 17:21

Dobrý deň, hľadám tip na automatický kávovar (hlavne cappuccino, latte), ktorý je ale zároveň jednoduchý na údržbu. Funkcie som si dala porovnať so umelej inteligencie, ale zaujímajú ma reálne skúsenosti - chuť kapučína, pena, údržba.
Ďakujem

anonym_20157a
Včera o 17:24

@antonia15 mám Siemens EQ.6 plus. Plne automatický. Káva výborná, každý jeden typ kávy si mozes nastaviť podľa seba (či silu kávy alebo veľkosť) aj na tvoje meno uložiť tvoju kávu

doriiis
Včera o 17:39

Philips Late go 5400

blancheporte
Včera o 17:51

@antonia15 Jura E8

antonia15
autor
Včera o 17:59
@anonym_20157a

@antonia15 mám Siemens EQ.6 plus. Plne automatický. Káva výborná, každý jeden typ kávy si mozes nastaviť podľa seba (či silu kávy alebo veľkosť) aj na tvoje meno uložiť tvoju kávu

@anonym_20157 ďakujem krásne a čo údržba napenovača na mlieko aj kávovaru celkovo

antonia15
autor
Včera o 17:59
@doriiis

Philips Late go 5400

@doriiis ďakujem aká je tam údržba ako často a čo sa čistí ďakujem

antonia15
autor
Včera o 18:00
@blancheporte

@antonia15 Jura E8

@blancheporte ďakujem aká je údržba, čo sa čistí a ako často? Ďakujem

anonym_4cb569
Včera o 18:09

Philips Lattego, nádobka na mlieko sa čistí veľmi ľahko, ale snažím sa umývať po každom použití a nenechávať v chladničke. Nemá žiadne hadičky. V nádobke je taký tenký "kanálik", to oplachujem.

blancheporte
Včera o 18:42
@antonia15

@blancheporte ďakujem aká je údržba, čo sa čistí a ako často? Ďakujem

@antonia15 mliečne cesty čistíme podľa toho,koľko cappuccina alebo latte robíme....raz za 3 týždne. A klasika máme na to tablety. A na vodný kameň používam z DM ich čistič.

bubka23
Včera o 20:51

Philips lattego 5400. Šlape už 4 roky bez žiadnych problémov. Údržba veľmi jednoduchá. Na youtube sú aj videa ak by niekto potreboval postup. Alebo na FB skupina kávovary Philips rady, tipy, nápady. Tam tiež človek nájde všeličo a hlavne si navzájom ľudia pomáhajú. Ľahko sa čistý aj rýchlo. Všetko používam priamo len od výrobcu

anonym_20157a
Dnes o 03:45
@antonia15

@anonym_20157 ďakujem krásne a čo údržba napenovača na mlieko aj kávovaru celkovo

@antonia15 všetko robí sám. On ti vždy po slovenský napíše či máš dať vodu, či väčšiu nádobu pod výpusť a tak. Dlhé roky som mala delonghi ale tento je lepší
Napenovac na mlieko čistím vždy po spravení takej kávy. Opäť len zmačknem cez menu a urobí všetko sám

anonym_20157a
Dnes o 03:47
@antonia15