Poraďte tichú chladničku
Ahojte.poradíte mi akú chladnička kúpiť?takú ktorá je tihšia...nehučí,nebzučí?...kúpili sme chladničku a jedna katastrofa..ako keby štartovalo lietadlo...hučí..vydáva zvuky...prosím poradte..ďakujem
@tyrkysova_kobyla dakujem...uz mi to bolo vysvetlene 🙂 len som chcela vediet nazory ludi ktori maju doma chladnicky a su spokojni so zvukom
Aj my máme Liebherr, bola drahšia, ale naozaj ju skoro nepočuť, hlavne preto sme ju kúpili.
Mala som Samdung, Liebherr, LG. Uz som to tu pisala, vratili sme vsetky 3. Stvrta no name chladnicka sla do spajze, hucala tiez. Je to aj o dispozicii domu ci bytu, aj o tvojej citlivosti na hluk.
@ajka251 tak to som prekvapena, asi to zavisi od typu. Ja mam este jednu Gorenie, ale v spajzi, lebo bola tiez hlucna, tuto ani nevnimam, ze je tam chlafnicka.
@ajka251 prosím vas, chcem sa opýtať, či ste si ju nechali a začala isť tichšie, alebo ako ste to vyriešili. My mame Samsung 2 dni s funkciou no frost a prvý den to bolo veľmi hlučné, ten druhý den sme si možno zvykli a teraz neviem, či to mám vymeniť radšej za inu a vrátiť obchodu. Vopred dakujem za vašu radu.

@ajka251 skus pozriet, kolko decibelov hluku vydava ta vasa a potom od nej najst tichsiu, napr. tu: https://www.datart.sk/novinky/technologie-vyber...