Postieľka prisunutá k manželskej
Ahojte mam 2 otazky,
1. Ako naucit spat babatko vo vlastnej posteli ak doteraz spalo pri mne na manzelskej, v noci striedam prsniky lebo kojim, vzdy si ho presuniem na inu stranu, no uz ma skoro 7 mesiacov a uz ma nebavi to neustale budenie aj 10x za noc do rana, tak vhcem ho naucit aspon nech spi v prisunutej posteli pri mne lebo tiez spim jak paragraf a vsetko ma boli
2. Postielku sme prisunuli k manzelskej lenze jeho matrac je nizsie ako nas lebo nas je 26 cm vysoky, ako ho nadvihnut aby bol zarovno s nasou postelou, riesili ste niekto toto ? Postielka ma iba 2 urovne vrchnu a tuto spodnu
My sme tak mali ze postieľka bola nizsie bolo ok a keby ste dali poprípade vysse rost postielky ved maju 3 stupne za mo zda tak by bol vyssie dat tam nejaky mantinel (zo začiatku som pouzivala tehotensky vankus potom svokra mi usila dlhe vankus naplnila som ho ) a tak sa naucila naša spat v postieľke alebo zaspavala na posteli a potom som ju premiestnila od 3m spala naň posteli pokial sa nezačala hybat cca do 9m potom posielka isla k posteli
A neda sa na vasej nastavit, v akej vyske mate matrac? My tu moznost mame, takze sme davali na nizsiu polohu nas matrac.
Ak je postielka drevenna, tak staci navrtat dierky do "stlpikov" a tam upevnit kotvy na rost, vsetko samozrejme vo vyske aby boli matrace zarovna
Len malý tip- ja to mam podobne ale neprehadzujem jeho ani seba. Kojim na jednom boku ale prsníky striedam tak, že sa len viacej naklonim k nemu, aby dociahol aj z toho "horného". Posteľ mame 2x2m....zmestime sa....
Zrus nocne dojcenie. Ja som ako krava dojcila prvorodenu aj 10x za noc hadam do 3 rokov. Druhe dieta nema ani 4 mesiace, vecer dam umele mlieko a spi(takmer)celu noc. Uz by som sa s nocnym dojcenim netrapila, ajtak to nie je o dojceni ale o neustalej potrebe dudlovat prso.
@zooeynka no ved to ze on nie je ani hladny tolkokrat co sa zobudi len proste chce prsnik, aleee ja neviem jak b y som ho uspavala ked zrusim nocne kojenie, sak by som bola jak mumiq cez den, takto aspon nieco naspim pri nom
@zuzanaete nemame my mqme proste rost na nasej a polozene matrace, obycajna postel to je
@ckatka ja keby som zrusila cicku v noci tak po prve by som sa nevyspala a po druhe by maly reval nonstop a ja by som sa asi nachodila pri uspavani len a ani by som nelahla
Mne sa 7 m zdá skoro na odstavenie
Navrtaj nové dierky a nadvihni matrac na postieľke aj tak deculo bude chcieť ísť k tebe🙂bude spať určite na medzere medzi postieľkou a posteľou🙂
Budi Ta 10x na kojenie či sa budiš, že je pri tebe a nevyspis sa?
My sme prisunuli a aj tak tancovala po našej, potom sme to vyriešili tak, že postieľka bola prisunutá k našej, ale bočnicu sme nedali preč, len sme ju dali celkom dole, takže trochu bola nad úrovňou postele, všetci sme boli spokojní.
Idú mu zuby?vtedy to bolo aj u nás horšie.Ale my sme mali aj cumel to bola zachrana
@luccija budi sa rovnako od narodenia, ziadna zmena nikdy nebola bolo to rovnake, dlhsie jak 2 hodiny mi neprespal
Skuste stranku lepsispanokbabatiek.sk alebo ich instagramovu stranku ak mate instagram. Ma tam vela dobrych rad nielen o spanku babatiek. Ak by ste chceli obsirnejsie poradit tak ma aj platene poradenstvo, kde presne popisete o aky problem ide a urobi Vam poradenstvo presne na ten problem.
Presne....ja proste som tu, v jednej posteli, spíme spolu a hotovo..chce ma...dostane ma. Ved to nepotrva večne...

Neviem aký je výškový rozdiel medzi detskou a manželskou...
Nestačilo by dať do detskej napríklad dva matrace na seba?